Van aki tulsúllyal kezdte a terhességet, gondolok itt 100 kg feletti kismamikra, hol tudtok ruhát vásárolni?
hát én is elég súlyos vagyok, most 48-50 a méretem. Én tudok vásárolni magamnak. Általában a C&A-ba szoktam, aránylag megfizethetőnek tartom. Mondjuk nekem még nem nagy a pocim. Ja és a C&A-ba van kismama részleg is.
Sok sikert :))
Szia!
Én varrattam a kismamaruháimat, állítható pántú nacikat kaptam, így végig tudom hordani azokat. Jó minőségű anyagokból lehet választani, széles a kínálat, és viszonylag olcsón kijön egy-egy darab. Én csak ajánlani tudom!
36 hetes kismama
Szia!
Én is 118kg vagyok 34 hetes.
Én is a C&A-ban vásároltam(eddig 8 kg jött fel,így a legtöbb régi felsőm jó rám),de most a Tescoban vannak 56-os ruhák amiben már én is elveszek(de jó ezt leírni:)!!!)nagyon jó az anyaguk és nem mamásak.Nadrágot azt átalakíttattam ,nem is kellett egész terhesség alatt csak kettő.A varrónő 500 ft-ért tett bele előre pocakbetétet,így nem kellett tízezreket kiadnom érte.
Na viszont a fehérnemű az nekem is gond.A szopis melltartók legtöbbje csak 95-ig van,így én hátbővítő pánttal oldom meg.Viszont bugyi gondjaim azok vannak...:(
De jó,hogy vannak más molett kismamik is...nem vagyok egyedül!
Szia!
nem tudom honnan írsz, és van -e nálatok KIK üzlet.én ott vettem felsőket, és térdnadrágot, de minden fajta ruhából van nagy méretű.nem kismama ruha, de jó.nekem az xl-es már nagy, pedig jóval 100 fölött vagyok.ráadásul megfizethető 30 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!