Alkoholt ittam, mikor már terhes voltam, de még nem tudtam, ez árthat a babának?
Figyelt kérdés
Megtudtam, hogy babám lesz,és a naptár alapján már terhes voltam, mikor egyszer ittam egy pohár bort,más alkalommal pedig 2 koktélt.(egy héttel később derült ki,hogy terhes vok)Gondolom a bor nem lehet baj,mert olvastam, hogy vki iszik terhesség alatt is vörösbort,de a koktélban fehérrum volt,bár nem sok,de ez árthat?Úgy tudom,hogy,amíg az ember nem tud róla,hogy terhes,addig az nem árt a babának, de inkább rákérdezek, nem akarom,hogy vmi agyi károsodása legyen,nem,mintha vissza tudnám fordítani....2012. márc. 26. 09:23
11/14 anonim válasza:
Nem árt.Én a lagzinkon ittam 1 pohár pezsgőt és rá 4napra tudtam meg, hogy terhes vagyok. Egészséges gyerkőc lett és okos is.
12/14 anonim válasza:
Nem árt. Én 1 pohár pezsgőt ittam. Egészséges gyerkőc lett.
13/14 anonim válasza:
6. vagyok, a férjem szavait tolmácsoltam, aki orvos, és azt gondolom abszolút korrekt amit írtam. Sejtszintű károsodások nyilván léteznek, ilyenkor azonban a terhesség ki sem derül, tekintve, hogy a beágyazódás sem történik meg. Amennyiben mégis, korlátlanul regenerálódnak a sejtek. És megbántani nem akartalak, de kissé kioktatónak és nagyképűnek éreztem a hozzászólásodat. Elnézést, ha esetleg megsértettelek.
14/14 anonim válasza:
(És lekezelő sem akartam lenni semmiképp, én pszichológus vagyok, de mióta védőnőhöz járok, aki szuper, elgondolkoztam egy másoddiplomán. Szóval ha megbántottalak ne haragudj, de akkor ezt a választ éreztem helyesnek. Szép napot mindenkinek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!