Fájdalmas ovulációnál nagyobb esély van a babára? Neked milyen volt az ovulációd, amikor sikerült?
Nekem rengeteg folyásom volt, nem tojásfehérjés olyan nem volt. Fájt a derekam, égett a gyomrom és ovutól érzékenyek voltak a melleim.
22 hkm
Nem feltétlen.
Volt egy időszak, mikor mindig középidőben iszonyatos görcseim voltak, nospa-t kellett szednem. Volt hogy nagyon, máskor meg épp hogy csak éreztem. Mivel ovuteszteltem is, egy idő után már a teszt nélkül is tudtam mikor van középidő. Nálunk így sikerült a pici. :)
Még mielőtt erre nem gondoltam, mindig elhajtottam a párom, hogy most ne, fáj a hasam..........de miután az ovuteszt is bizonyított, tettünk egy próbát...:) És bejött.
Miután megszületett a fiam megváltozott minden, azóta alig-alig érzek valamit,de ovulálok, mert babás lettem.
Normális esetben az ovuláció nem fájdalmas, és rengeteg nő esik teherbe anélkül,hogy csak megérezné mikor volt az ovulációja.
A fájdalmas a kivétel. Nekem soha nem volt fájdalmas,amikor teherbe estem akkor sem.
Nekem az utolsó kb. másfél évben szörnyen fájdalmas ovuim voltak, mégis nagyon sokára jött össze a baba. Kíváncsi vagyok, milyen lesz majd szülés után.
36 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!