Mekkora volt a hasatok 9 hetes terhesen?
Nekem első babával semmi nem látszódott, de sógornőmnek a második babával már az első trimeszterben nagy volt a pocija, a második trimeszterben meg már sokan azt hitték meg is fog szülni olyan nagy volt neki.
Úgyhogy nem ritka ha második vagy többedik babával előbb nő a has. Ja, és igen a puffadás még egy "plusz pocit" csinál.
Első babával szinte homorú volt (elég vékony is voltam). Eléggé el voltam keseredve, mert annyira akartam már, hogy látszódjon. Kb. félidőben látszott már kicsikét.
Másodiknál már látszott rendesen, a harmadiknál meg 12 hetesen már átadták a helyet a buszon :-)
Semekkora, nem volt hasam akkor meg egyik gyerekkel sem.
En sportolok, eros a hasfalam, izmos, igy jol tart a hasfalam, sokaig nem latszott semmi.
Az elso trimeszterekben rettenetesen puffadtam, estere egy nagy gombnek ereztem magam es azt hittem, hogy szetrepedek, de akkor is lapos volt a hasam.
12-13. het korul elmult a puffadas es utana felidoig ismet nem latszott semmi, utana is csak aprankent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!