12 hetes terhesen mekkora volt a hasatok?
Tennétek fel képeket hogy kinek mekkora a hasa 12 hetesen?
És addigra mennyi kiló jön fel kb ?
Köszi szépen
Hát 12 hetesen még nem kéne + kilónak feljönnie...
Én most a második babámat várom, 13 hetes vagyok, már látszik a pocim, olyan dudoros ott alul, de még nem híztam 1 kilót sem. Első babámnál is a negyedik hónapra híztam 1 kilót... majd a végére feljött 13 :-(
Most 14 hetesen ekkora a hasam. Tegnap néztem, eddig két kilót híztam. Pedig nagyon vékony voltam.
Kedves 20:36 os, nagyon édi a pocakod! :)
Köszi az eddigi válaszokat, akkor elvileg 12 hétig még semmi kg-nak nem szabad feljönnie.
Azért még várok válaszokat - köszi !
Hizas nem volt a 15. hetig kb.
Hasam sem igazan, legalabbis babapocak nem, csak delutantol kezdve nagyon-nagyon puffadtam felidoig, reggel lapos volt a hasam, estere felfujodtam.
A fotok szinte mindig este keszultek, de tenyleg csak a puffadas miatt van rajtuk valamennyi pocakom.
11. het [link]
15. het [link]
19. het [link]
26. het [link]
A 19. heti foton sokat dob az, hogy terhesnadragban vagyok mar, illetve az, hogy osztonosen ugy tartottam magam, hogy latszon a pocakom, de normal ruhaban normal testtartassal nem latszott kb semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!