5 hetes terhesen görcsölt a hasatok?
légyszi valaki segítesen nekem.
5. hetes terhes vagyok és a múlt hétig úgy nézett ki hogy minden rendben van. ma reggel viszont arra ébredtem, hogy görcsöl a hasam.....
nagyon félek hogy baj van....
ti tapasztaltatok hasonlót?!
köszi!!!!
akkor elvileg minden rendben lehet, ugye?!
sokat pihenek, nem erőltetem meg magam, majdcsak enyhül!
más dolgot nem nagyon tapasztalok, fáradékonyság, sokat kell pisilnem és feszül a cicim. ja, és erősödött a fehér folyásom.
rosszulléteim nincsenek, remélem minden rendben van.
hogyha egyebet nem tapasztalok, nem kell dokihoz mennem hamarabb minthogy elő van írva?!(10-én megyek)
Szia!
Én tegnap töltöttem be az 5-ik hetet.Ugyanezek a tüneteim mint neked,de én hála isten nem görcsölök.De ha továbbra is görcsölsz hivd fel a dokidat és menj el hozzá.Téged mikor nézett meg elöször?Engem most kedden vizsgált meg elöször és 6mm-es petezsákot látott:)Nálad mit látott?
enyhül a görcsölés, biztosan normális.
nekem nyomon követtük a ciklusban a peteérést, tüszőrepedést és mindent hüvelyuh-al. így posntosan be tudjuk lőni, hogy a megtermékenyítés május 1-én vagy 2-án történt. először uh-ra pozitív tesztek után május 19-én voltam, akkor volt 4mm-es a petezsák, majd mevizsgált 23-án, akkor már 8mm-es volt a petezsák, majd 27-én is és akkor máér 11mm-es volt és megjelent benne a szikhólyag :) a kisbabánk :))
azért volt ilyen sűrű a vizsgálat, mert sajnos esélyes volt a méhen kivüli terhesség is és nagyon kellett figyelni. mostanra már ki van zárva a méhen kivüli terhesség :)
a dokim szabin van, nem igazán szeretnék másik orvoshoz menni...
szia!
nem szeretnélek megijeszteni!
5hetes terhes voltam amikor nagyon görcsöltem...
elősször azt hittem ez normális estére erősebbek lettek a görcsök elmentünk az orvosomhoz és sajnos vetélés lett belőle... :-(
nem megijeszteni szeretnélek de menj el orvoshoz v az üyeletre...
jobb félni mint megijedni!drukkolok h ne legyen gond!
jó babavárást kívánok!!!
Sajnálom, hogy elvetéltél....
nekem azóta szinte teljesen megszüntek a görcsök, valószinüsítem, hogy azért fájt annyira, mert előtte este megettem fél kg cseresznyét.... :)
10-én megyek uh-ra, remélem minden rendben van.
hogyha baj lenne akkor érezném, ugye?! észrevétlenül nem múlik el a terhesség, ugye?!
köszönöm szépen, nekünk ő lesz az első babánk :) már nagyon izgatottak vagyunk!!!!
mostanra már szinte alig görcsölök! nagyon ritkán érzem, viszont előjött az émelygés tünete ... remélem ez azt jelenti hogy minden rendben van. csütörtökön megyünk uh-ra, jó lenne már látni és hallanai egy kis pulzálást :)
Azta mindenit: 4. baba :))
Minden tiszteletem a tietek!
Én is szeretnék nagy családot, de az anyagi helyzetünk, nembiztos hogy fog több babát engedni :(
Sok sikert és mégtöbb egészséget kívánok NEKTEK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!