Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 hetes terhesen görcsölt a...

5 hetes terhesen görcsölt a hasatok?

Figyelt kérdés

légyszi valaki segítesen nekem.

5. hetes terhes vagyok és a múlt hétig úgy nézett ki hogy minden rendben van. ma reggel viszont arra ébredtem, hogy görcsöl a hasam.....

nagyon félek hogy baj van....

ti tapasztaltatok hasonlót?!

2010. jún. 3. 08:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Én most 8 hetes vagyok és nagyon sokszor görcsölt a hasam. Többször ébredtem éjjel arra, hogy görcsöl, és alig tudtam visszaaludni. Az orvos azt mondta normális, és most már sokkal ritkábbak a görcsök, és enyhébbek is. De az 5. héten mindennap többször is görcsöltem, mintha meg akarna jönni.
2010. jún. 3. 08:54
 2/9 A kérdező kommentje:

köszi!!!!

akkor elvileg minden rendben lehet, ugye?!

sokat pihenek, nem erőltetem meg magam, majdcsak enyhül!

más dolgot nem nagyon tapasztalok, fáradékonyság, sokat kell pisilnem és feszül a cicim. ja, és erősödött a fehér folyásom.

rosszulléteim nincsenek, remélem minden rendben van.

hogyha egyebet nem tapasztalok, nem kell dokihoz mennem hamarabb minthogy elő van írva?!(10-én megyek)

2010. jún. 3. 09:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon görcsölt a hasam. Így utólag a szülési fájdalmakhoz hasonlítanám. MagneB6-ot szedtem. Ha meg szeretnéd nyugtatni magad,menj el orvoshoz. Ez a görcs állítólag attól van,mert nyúlnak a méhtartó-szalagok.
2010. jún. 3. 09:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tegnap töltöttem be az 5-ik hetet.Ugyanezek a tüneteim mint neked,de én hála isten nem görcsölök.De ha továbbra is görcsölsz hivd fel a dokidat és menj el hozzá.Téged mikor nézett meg elöször?Engem most kedden vizsgált meg elöször és 6mm-es petezsákot látott:)Nálad mit látott?

2010. jún. 3. 10:56
 5/9 A kérdező kommentje:

enyhül a görcsölés, biztosan normális.

nekem nyomon követtük a ciklusban a peteérést, tüszőrepedést és mindent hüvelyuh-al. így posntosan be tudjuk lőni, hogy a megtermékenyítés május 1-én vagy 2-án történt. először uh-ra pozitív tesztek után május 19-én voltam, akkor volt 4mm-es a petezsák, majd mevizsgált 23-án, akkor már 8mm-es volt a petezsák, majd 27-én is és akkor máér 11mm-es volt és megjelent benne a szikhólyag :) a kisbabánk :))

azért volt ilyen sűrű a vizsgálat, mert sajnos esélyes volt a méhen kivüli terhesség is és nagyon kellett figyelni. mostanra már ki van zárva a méhen kivüli terhesség :)

a dokim szabin van, nem igazán szeretnék másik orvoshoz menni...

2010. jún. 3. 11:41
 6/9 anonim válasza:

szia!

nem szeretnélek megijeszteni!

5hetes terhes voltam amikor nagyon görcsöltem...

elősször azt hittem ez normális estére erősebbek lettek a görcsök elmentünk az orvosomhoz és sajnos vetélés lett belőle... :-(

nem megijeszteni szeretnélek de menj el orvoshoz v az üyeletre...

jobb félni mint megijedni!drukkolok h ne legyen gond!

jó babavárást kívánok!!!

2010. jún. 3. 18:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy elvetéltél....

nekem azóta szinte teljesen megszüntek a görcsök, valószinüsítem, hogy azért fájt annyira, mert előtte este megettem fél kg cseresznyét.... :)

10-én megyek uh-ra, remélem minden rendben van.

hogyha baj lenne akkor érezném, ugye?! észrevétlenül nem múlik el a terhesség, ugye?!

2010. jún. 4. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is görcsölt a hasam de a beágyazódástól szinte a terhesség végéig. Nekem azt mondta a doki, hogy magnéziumhiány miatt és Magnerot tabit kaptam amit szét kellett rágni. Jobb lett tőle de nem szűnt meg. Ne idegeskedj. Probléma akkor lenne ha a görcs vérzéssel járna. Nekem jó nagy babám lett 4100g és 23-án lesz egy éves. Gratulálok neked és kitartás. Most mi is dolgozunk a 4. bébin.
2010. jún. 5. 22:11
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen, nekünk ő lesz az első babánk :) már nagyon izgatottak vagyunk!!!!

mostanra már szinte alig görcsölök! nagyon ritkán érzem, viszont előjött az émelygés tünete ... remélem ez azt jelenti hogy minden rendben van. csütörtökön megyünk uh-ra, jó lenne már látni és hallanai egy kis pulzálást :)

Azta mindenit: 4. baba :))

Minden tiszteletem a tietek!

Én is szeretnék nagy családot, de az anyagi helyzetünk, nembiztos hogy fog több babát engedni :(

Sok sikert és mégtöbb egészséget kívánok NEKTEK!!!

2010. jún. 7. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!