Akinek lombikkal volt beültetése, annak honnantól kell számolnia, hogy mikorra ne várja a pirit?
Figyelt kérdés
Problémát okoz számomra ez a kérdés. Nem tudom, hogy a leszívás napjától számoljam ki, vagy pedig a beültetés napjától. Akinek van ezzel kapcsolatosan tapasztalata, annak nagyon köszönöm.2009. jún. 13. 19:09
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nekem idén Január 19.-én volt a tüsző leszívás,24.-én a beültetés!A terhességemet január 4.-étől számolják mert azt saccolták az utolsó mensi első napjának!Leszívás után semmilyen mensid nem lehet mert hisz leszívják!Nekünk a beültetéstől számított 14. napon kellett tesztelnünk!
Írjál dátumokat!
23 hetes ikres kismama
2/2 anonim válasza:
Írjál privátba! Ha tudok segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!