Femibion 800 folsav+metafolin mellé szedtek folsavat pluszba? 4 hetes vagyok köszi a válszokat előre!
Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 12:13
1/7 anonim válasza:
Nem kell már mellé külön folsav.
33 hetes km
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ! Béres C vitamint meg magne b6 is szedek szerinted jó?
2012. márc. 23. 12:37
3/7 anonim válasza:
Persze, C vitamin meg főleg, én nem bírom szedni, és le is döntött a lábamról az influenza. :/ Jobb megelőzni!:) De abból bőven elég 500 mg/nap.
4/7 anonim válasza:
nem kell folsav én is ezt a femibiont szedtem, és semmi velőcső probléma vagy bármi nem volt
c-vitamint lehet meg ha a hasad keményedik akkor magnéziumot ill. ha a vérkép szerint kell, akkor vasat
5/7 anonim válasza:
Örülök a kérdésednek, én is pont ezt akartam kérdezni. :))
Én múlt héten teszteltem pozitívat, 4+3 vagyok.
Én is bizonytalankodtam, hogy kellene-e pluszban folsav.
Én magneB6-t szedek napi 3x1-et.
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok:
Én calciuom sandoz pezsgőtablettát is iszom heti 1x, C vitamin rágótablettát napi 1x.
7/7 A kérdező kommentje:
beszéltem az orvossal és azt mondta,hogy szedjem a folsavat mellé. annyi vitamint szedek.....
Szedtem magne b6 ot de attól híg lett székletem amióta abba hagytam azóta nincs ilyen próblémám.
2012. ápr. 2. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!