Allergiás kismamák! Ti mit szedtek (szedhettek)?
Én évekig xyzal-t szedtem, este 1 szemet, nem tudom, hogy most szedhetem-e. Vagy félszemet esetleg. nem is az allergiám, hanem az asztmám miatt ilyenkor tavasszal.
Köszönöm: 12 hkm
Semmi allergia elleni gyógyszert nem lehet szedni :( Amúgy kérdezd meg a dokidat is. Alternatív módokat próbáltam (inkább kevesebb sikerrel), főleg nagy hassal volt nagyon rossz az állandó tüsszögés. Ami úgy ahogy bejött: [link]
viszonylag elfogadható az ára és javított az allergiámon, legalább itthon.
Hát, nekem áprilisban kezdődik a nagy "menet", és május közepéig tart, majd augusztus-szeptemberre visszatér. Nagyon aggódok miatta, ugyanis calciumon kívül semmit nem tudok majd szedni, és éppen május elején fogok majd szülni... Asztmás is vagyok, őszintén remélem, hogy megúszom valahogy... Addig a férjem ad be nekem két naponta calcimuscot április végétől, ezt az egyet lehet, mert tényleg nagyon ramatyul szoktam lenni.
33 hetes km
de a Ventolint szabad használni szükség esetén, igaz?
(esetleg este 1 puff?)
Én is fulladásos allergiás vagyok! Április- május, augusztus-szeptember. Nekem gyógyszerész ajánlotta a homeopátiás készítményeket. Histamin, pollens és euphrasia. Előtte allegrát, nasonex orrspryt,, ca-ot, szemcseppet és orrkenőcsöt használtam, hogy túléljem az augusztust. Csak az allegre vált eddig be, de azt nem szedhetem!
Ha tudtok valami jobb ötletet én is szívesen fogadom!
6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!