Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Allergiás kismamák! Ti mit...

Allergiás kismamák! Ti mit szedtek (szedhettek)?

Figyelt kérdés

Én évekig xyzal-t szedtem, este 1 szemet, nem tudom, hogy most szedhetem-e. Vagy félszemet esetleg. nem is az allergiám, hanem az asztmám miatt ilyenkor tavasszal.

Köszönöm: 12 hkm

2012. márc. 23. 06:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Semmi allergia elleni gyógyszert nem lehet szedni :( Amúgy kérdezd meg a dokidat is. Alternatív módokat próbáltam (inkább kevesebb sikerrel), főleg nagy hassal volt nagyon rossz az állandó tüsszögés. Ami úgy ahogy bejött: [link]

viszonylag elfogadható az ára és javított az allergiámon, legalább itthon.

2012. márc. 23. 07:21
 2/9 anonim ***** válasza:
kálcium és szemcsepp. nekem ezek voltak csak engedélyezve
2012. márc. 23. 07:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát erre én is kíváncsi vagyok!Szintén xyzalt szedtem én is,most 13 hetes vagyok,2 hét múlva megyek a dokimhoz remélem írhat majd valamit,én egyébként a befulladástól félek nagyon:(Azt halottátok,hogy este mondták a híradóban,hogy brutális lesz az idei pollen szezon,már csak ez hiányzott nekünk!szia
2012. márc. 23. 08:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát, nekem áprilisban kezdődik a nagy "menet", és május közepéig tart, majd augusztus-szeptemberre visszatér. Nagyon aggódok miatta, ugyanis calciumon kívül semmit nem tudok majd szedni, és éppen május elején fogok majd szülni... Asztmás is vagyok, őszintén remélem, hogy megúszom valahogy... Addig a férjem ad be nekem két naponta calcimuscot április végétől, ezt az egyet lehet, mert tényleg nagyon ramatyul szoktam lenni.

33 hetes km

2012. márc. 23. 08:21
 5/9 A kérdező kommentje:

de a Ventolint szabad használni szükség esetén, igaz?

(esetleg este 1 puff?)

2012. márc. 23. 08:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát, szintén csak a férjem véleményét tudom írni (ő az orvosom is egyben :)) azt mondta, hogy annyira lokális, hogy lehet használni. Viszont én remélem, hogy nem kell majd! :))
2012. márc. 23. 08:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is ugyanúgy vagyok, mint a 4. válaszadó. Április-május halál... :S Május közepén szülök én is. Egész télen repcemézet eszegettem. Egyik ismerősömnek nagyon bevált, szinte teljesen elmúlt az amúgy elég durva allergiája. Kíváncsi vagyok nekem segít-e.
2012. márc. 23. 08:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is fulladásos allergiás vagyok! Április- május, augusztus-szeptember. Nekem gyógyszerész ajánlotta a homeopátiás készítményeket. Histamin, pollens és euphrasia. Előtte allegrát, nasonex orrspryt,, ca-ot, szemcseppet és orrkenőcsöt használtam, hogy túléljem az augusztust. Csak az allegre vált eddig be, de azt nem szedhetem!

Ha tudtok valami jobb ötletet én is szívesen fogadom!

6 hkm

2012. márc. 26. 00:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Van pár gyógynövény ami segíthet az allergia tüneteit csökkenteni, akár megszüntetni (akár asztmánál is).Ha priviben adsz egy email címet szívesen küldök pár infót, tapasztalatot ami hasznos lehet.
2012. márc. 28. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!