Kismamák! Történt már mással is ilyen? Aggódjak?
Ne aggódj szerintem sem. Azóta amúgy nem érezted mozogni?
Amúgy a védőnők akkora bénák, sokszor a köldökzsinor pulzálására hiszik, h szívhang.
Szerintem csak arra jók, h odaadják a kiskönyvet.
Persze más, ha valaki szereti őket, azoktól elnézést.
Hát a mozgást még nagyon bizonytalanul érzem, nem tudom ő-e vagy sem. :-(
Egyébként anyukám is azt mondta h a védőnők csak arra jók h kötelező elmenni hozzájuk az adatok miatt.
Utolsó: hogy mondtad meg a védőnőnek h ne nézzen több szívhangot? nem kötelező?
Mert eddig egyszer nézett, de akkor is az enyémet találta meg 10 perc után, azon is aggódtam h miért ilyen lassú, mert azt mondta az a gyereké... Pont azt beszéltem valakivel h jobb lenne ha meg se nézné!
Az uh a mérvadó.
A védőnő meg tévedhet is!
4 gyerkőc anyukája
Én megnézetném és nem idegeskednék hétfőig.
Sajnos én az ellenpélda vagyok. A doki nem hallotta, már agyon nyomkodott, aztán végül ráfogta , hogy na megvan, pedig tudta, hogy nincs szivhang. Azt mondta azért menjek uh-ra. Na ott közölték, hogy sajnos...
Örülök, hogy mozog a bébid. :)
Igen, azt mondta. Mikor szülés után mentem hozzá, mindjárt mondta, hogy ő tudta, hogy mi van, csak akkor ott nem akarta mondani a rendelőben. Talán jobb is, nem tudom, hogy jutottam volna akkor el a kórházig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!