Ultrahang! 6 hetes terhesség az újabb vizsgálat 4hét múlva?
Szia!
Nekem 3 hét múlva kellett mennem de csak azért mert nem 6 hanem 7 hetesen voltam akkor már volt szívhang is.Szerintem ne menj vissza egy héttel előbb,ha húsvét hétfőre esik akkor inkább menj kedden.
Szia
Tudom milyen érzés, hogy még 4 hét. Én is nagyon nehezen viselem ezt. :)
A folyással kapcsolatban, nekem is sok fehér folyásom van és van amikor vizes (ezek váltakoznak), nekem a doki azt mondta, amíg nem viszket, csíp vagy nem szagos (már bocsi a kifejezésért) addig nincs semmi gond.
Szia! Én is 6 hetesen voltam először orvosnál! Nekem a 12. heti genetikai UH-ra kell legközelebb menni április végén! (Az még jó soká van!) (Most vagyok a 7. héten és nagyon nagyon rosszul vagyok, hányinger egész nap!)
10 hetesen egyébként miért kell UH-ra menned? Hiszen utána 2 hét múlva genetikai vizsgálat!
Én ma voltam először, pont 7 hetes vagyok. A következő a 12. heti genetikai lesz. Jó sok idő, de muszáj kibírni. :)
Volt veszélyeztetett terhességem is, ott a 18. héttől 2 hetente nézték a babát, semmi baja nem lett.
Én múlt hét hétfőn voltam akkor azt mondta a doki minden rendben,szépen fejlődik 5-6 hetes majd 4 hét múlva!Azért nem értettem hogy miért 4 hét mikor 8 hetes szoktak szívhangot nézni de látom más is heteket vár egy újabb vizsgálatra!Tudom hogy utána lesz a 12.heti ultrahang ami kötelező de ez most így jött ki!Azt is tudom hogy 4 alkalomnál nagyon több nincs is amikor uh-ra kell menni!
A folyás fehér néha vízes,szagtalan nem viszked csak valamikor elég sok van! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!