33 hetes vagyok és minden éjszaka többször is felkelek, hogy nagyon zsibbadnak az ujjaim, a kezem. Ez mitől van? Mit lehet tenni?
Nyomódnak az idegek,a szövetek közé kilépő folyadék miatt.
Terhesség során előfordul.Ha magas vérnyyomással lábdagadással ,fehérjevizeléssel társul,akkor kell sómentes diétázni,amit most is kerülhetsz, de ha minden rendben csak ezek a tünetek vannak amit írtál,akkor az okozza amit az elején említettem,sokunknál előfordul,sajnos,szülés után elmúlik.
Nekem is hamar elzsibbadt mindenem. Nem sok mindent tudtam ellene tenni , a massszírozás sem segített.
Szerintem főleg azért van mert már ilyenkor nagy a súly,valamint vizesedhetsz is. Persze az a legalószínűbb, hogy a baba fekszik olyan helyen,hogy nyom valami idegszálat és emiatt zsibbad a kezed.
Barátnőmnek az utolsó hetekben úgy bedagadt a lába,hogy trombózisra gondoltak,de utólag kiderült,hogy a baba fekszik rosszul és ez okozza.
Azért majd említsd meg a dokidnak, így legalább megnyugszol.
Nekem a 23ik hettol zsibbad a kezem. A doki azt mondta ez tipikus terhessegi tunet ellene tenni annyit tudsz hogy tornaztatod a kezed es nekem napi 3x1 magneziumot kell szednem, probald ki.
32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!