Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18. hetes kismama vagyok.4-5...

18. hetes kismama vagyok.4-5 napja mintha vizesednék. Vagy más lenne? Ha vizesedés, akor nem korai még?

Figyelt kérdés

Reggelente kicsit mintha meg lennének duzzadva az ujjaim, ma délelőtt pedig a zoknim hagyott iszonyatos mély nyomot a bokám felett. A lábam amúgy nincs megdagadva vagy ilyesmi, csak ha benyomom a kezemmel elég lassan tűnik el a nyoma. Az első babámmal a 34. héttől volt ilyen, de akkor sokkal jobban. Menjek dokihoz, vagy várhat hétfőig, amikor amúgy is megyek a genetikai UH-ra. Minden leletem tökéletes....

Köszi a válaszokat előre is.

2009. jún. 13. 12:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Igen ez vizesedés. Várhat hétfőig. Addig is pihenj, polcold fel a lábad, és 2-2ésfél liter folyadékot igyál naponta,mert a szervezet azért raktározza a vizet, hogy legyen tartaléka, de ha mindíg eleget iszol, felhagy a raktározással,és a tünetek enyhülni fognak. Ja és próbálj só és fűszermentesen étkezni.
2009. jún. 13. 12:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. És ez szerinted normális ilyen korai terhességben?
2009. jún. 13. 12:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!Én is kb 18-20 hetesen kezdtem el vizesedni. Nekem a szülésig egyre rosszabb lett, hiába tettem meg ellene mindent, amit tanácsoltak. Ráadásul 2 hetet rá is húztam. A végén már úgy néztem ki, mint Ursula nővér. Csak gyógyi papucsot tudtam hordani, amit totál ki lehetett engedni, de 1/2 óra alatt abba is beledagadt a lábam. Estére 2 kézzel sem értem át a bokámat.

Amíg csak vizesedsz, és nincs más problémád addig nincs gond.

2009. jún. 13. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!