Miert kell 3 honapot varni az elso ultrahangra?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 11:10
1/9 anonim válasza:
Nekem nem kellett 6 hetesen volt az első, majd 2 hét múlva a 2. mert nem láttak még 6 hetesen szívhangot. Majd 12 hetesen még egy, ami genetikai is.
2/9 anonim válasza:
Nem kell, én négy hetesen voltam először, és mivel magánorvosom volt, utána két hetente néztük ultrahangon, hogy hogyan fejlődik. Tb finanszírozott rendelésen is van 0. uh a 6-7. hét körül, utána pedig sok helyen vitalitáskontroll a 8-9. héten. És ezt követi a 12. heti genetikai.
33 hetes kismama
3/9 A kérdező kommentje:
londonba jarok orvoshoz es addig amig nemleszek harom honapos senki nem fogad mashogy van mint otthon sajnos
2012. márc. 21. 11:16
4/9 anonim válasza:
Ja, értem, ezt kihagytad. :) Londonban kissé más a terhesgondozás filozófiája. Azért kell várni, mert ilyen a finanszírozás. :/
Ne aggódj, tuti minden rendben lesz. :)
5/9 anonim válasza:
elég gáz.uh nélkül pontosan meg sem lehet határozni a terhesség korát.jó persze a menszesz alapján,na de lássuk be nagyon sok nőnek össze-vissza ciklusai vannak.én az elsőnél pont azért lettem elszámolva mert pontatlan ciklusaim vannak.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, miért ez a rendszer ott.
Én először 6 hetesen voltam, mikor megállapították a terhességet.
Aztán 10 hetesen, majd a kórházban 12 hetesen.
7/9 anonim válasza:
Mert a brit betegellátás filozófiája iszonyatosan finanszírozás központú, és mert azt mondják, hogy nem patológiákból indulnak ki, hanem abból, hogy egészséges a terhesség. És tekintve, hogy a 12. hétig fiziológiás terhességnél nincsen semmilyen teendő, ekkorra tették az első ultrahang időpontját. Természetesen bármilyen panasz esetén fogadnak. (De ügyeletre is csak akkor fogadnak ambulanter, ha betelefonálsz, elmondod, hogy mi a gondod, majd ezután adnak időpontot...)
8/9 A kérdező kommentje:
szerenecsere hamarosan megyek haza holdiayre es tobben is tanacsoltak hogy menjek el otthon magandokihoz es majd o mindent megnez , de igen en is remelem hogy minden rendben van
2012. márc. 21. 18:08
9/9 anonim válasza:
Ez azert durva szerintem mert mi van azzal aki esetleg mehenkivuli terhes? Az igencsak komoly dolog meg is halhat az anya belso verzesben ha nem derul ki idoben...persze nem ilyesztgetni akarlak , veled biztosan minden rendben, csak ezt furcsallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!