Mi van ha először csak a 11-12. héten megyek ultrahangra? De akkor rögtön a geneteikaira mennék már.
Figyelt kérdés
Nem szeretnék hüvelyi ultrahangot, mert az előző babámnál nagyon kellemetlen volt,és véreztem utána, és addig úgysem néznek mást, csak szívhangot. SZóval először a 12 hetes "számít". Volt aki szintén csak arra ment? SZerintetek baj ez?2012. márc. 6. 22:13
1/8 anonim válasza:
Véreztél hüvelyi ultrahang után?? Szerintem válts dokit.
Véleményem szerint jobb, ha elmész legalább a 8-ra, hogy halljatok szívhangot, de nem gondolnám, hogy baj lenne, ha csak a 11-12. hétben mennél először.
Esetleg még az szól, hogy előbb menj, hogy jó helyen van-e.
2/8 anonim válasza:
Menj magánhoz, szupi géppel megnézik hasival is, ha méhen kívüli, az nem derül ki máshogy pl. Ja, és szívhang nélkül nem tudsz pl táppénzre menni ha szeretnél esetleg.
3/8 anonim válasza:
Én alig éreztem a hüvelyi UH-ot. Szerintem menj máshová. Engem azért 12.hétig érdekelne, hogy egyáltalán él-e a babám, van-e szívhangja.
4/8 anonim válasza:
Szia! Ha ekkor szeretnél, menj ekkor; a 12. heti az első kötelező. De az előttem szólóknak igaza van abban, hogy (nyilván nem kell a dolgokat túlaggódni), de ha ne adj' Isten méhen kívüli, akkor minél előbb ki kell derülnie a Te érdekedben. Boldog babavárást :)
5/8 anonim válasza:
Szia, szerintem is orvost kéne válts, nekem sokszor csinált már hüvelyit, de az égegyadta világon semmi bajom és még fájdalmam sem volt tőle.
De ha kibírod, hát menj arra, végülis régen semmilyen UH sem volt:-)
Boldog babavárást!
6/8 anonim válasza:
Sokszor okoz vérzést a hüvelyi, főleg méhszájban lévő erek falgyengesége miatt. Viszont ha nem akarsz hüvelyit, bárhol kérhetsz hasit. Én azért ránézetnék korábban is. :)
7/8 anonim válasza:
Ha van szívhangos UH eredményed csak azzal tudsz a védőnőkhöz menni, kiskönyvért. Az meg kelleni fog, Illetve utána mennek ki családlátogatásra is, és akkor küldenek el, fogászatra és a belgyógyászatra is. De persze ez nem sürgős, de a 12. hét után, ha megvan az UH azonnal menned kell. Sajnos ezek náha idegesítő plusszkörök, amin sajna át kell esni. Sajnos, most tapasztaltam, hogy némelyik védőnő, mennyire nincs képben,s csak a protokolt nyomja, s még gyereke sincs.
8/8 anonim válasza:
Kedves Utolsó! Nem jöhet ki minden védőnő a főiskoláról úgy, hogy már van gyereke. Bocs, az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!