Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhességi csíkok megjelenés...

A terhességi csíkok megjelenésének megelőzésére a gyógyszertárban Vichy krémet ajánlottak, ami direkt erre a célra lett kifejlesztve? De mivel 6000 ft körül van, ezért nem merem megvenni, amíg nem hallok róla pozitív véleményt.

Figyelt kérdés
Valaki használt esetleg ilyet, és megtudná mondani, hogy tényleg használt-e, vagy ugyanúgy megjelennek a striák?
2012. márc. 21. 08:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez főleg alkati kérdés, genetika, attól függ milyen a bőröd rugalmassága.

Én nem kentem magam semmivel, csak néha testápolóval az első babánál és nem lett egy fia csíkom sem, és most sincs eddig semmi, szerintem nem is lesz.

Anyum 3-szor szült és gyönyörű bőre van, szerencsére örököltem.

A barátnőmnek nem volt nagy hasa, kente magát mindennel, jó drágákkal is, mégis tiszta csík lett. :(

De persze ártani nem árt, csak nem ér 6000ft-ot, akkor már inkább a DM-es sima terhességi csíkokra való olaj kb a negyedéért.

2012. márc. 21. 14:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Itt olvastam egy másik hasonló kérdésnél, hogy vki sima olivaolajjal kente, én most vettem majd kipróbálom, bár nekem eddig még nincs csíkom. 13hkm
2012. márc. 22. 18:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Bio testápoló és jó minőségű olíva olaj, amibe pár csepp bio masszázsolajat teszek, hogy jobb illata legyen. Puhább a bőröm, mint valaha, fürdés után toroktól bokáig kenem magam. A testápoló összetételére tényleg figyelni kell én csak Yves-Rochét használok, ne legyen benne semmilyen kőolaj származék!
2012. ápr. 4. 07:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok 28 hetes kismama, elég nagy pocakkal, 0 csíkkal :)
2012. ápr. 4. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!