Ti hányszor mostátok ki a ruhácskákat?
Én egyszer mostam ki őket a 32. héten.
Miért lenne baja nekik, ha többször mosod? Ha kedved tartja, hajrá!
Többszöri mosás új ruháknál érdemes. használt ruháknál nem kell, mert az elözö tulaja már kimosta, te csak átmosod, és ha akarod kivasalhatod, így hökezeled.
Az újruhák elkészítésénél (föleg ugye kínából), iszonyat mennyiségü vegyszert használnak. ezek nagyrésze igazából méreg, vagy bör irritáló. Föleg kínában nem sokat figyelnek mivel kezelik az anyagot, milyen vegyszert használnak az elkészítéskor. érdemes kimosni többször az újruhát, vagy eleve használtat adni a kisbabára.
Nekünk csak új ruháink vannak, egyszer mostam át őket. Bajnak nem baj, ha többször mosod, de nálunk mind a férjem (orvos), mind a gyermekorvosunk azt mondta, hogy egyszer bőven elég átöblíteni.
33 hetes km
Utolsó, hogyne lennél normális, mi 18 hetesen megvettük a babakocsit, és azóta kb. azt vártam, hogy ruhákat vasalgassak és rendezgessek! :))) Miután felújítottuk a lakást (kb. egy hónapja fejeztük be, szóval 28 hetes voltam kb.) úgy vetettem rá magam a babadolgokra, mint egy félőrült! :)))))
4. voltam :)
En egyszer mostam ki 34 hetesen, utana tiszta muanyag zsakokba csomagoltam, friss volt az illeta mire megszuletett a fiam.
Ettol tobb mosast en plusz munkanak gondolok, de persze a te dolgod.
En 32. hetig dolgoztam, meg utana volt az eskuvonk, szoval nem voltam kelengyeugyben turelmetlen, mert volt dolgom boven. Igyekeztem minimalizalni az egyeb teendoimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!