14 hetesen érezhetem a babát?
Én 15 hetesen éreztem elősőr.Az ugrás,rúgás még nem az ekkora babák műfaja,még csak néhány centi az egész szerkezet:).De a bugyborékolás akár ő is lehetett,ezt nehéz megítélni.Mindenképpen nagyon apró mozgásokat kell várni egy ekkora babától,a bugyborékos hasonlat helyett,nekem inkább a pillangó szárnyacskái a pociban jobban tetszik,és szerintem szemléleteseb is:)Bár,séta közben még az én kis Békám csak akkor szokott rugdosni,amikor azt mondja,hogy nah most elég ebből,pedig 35 hetesek vagyunk,és egy nagyon aktív babról van szó.
De ahány baba annyi szokás:)
Én 13 hetesen már éreztem a picurt, először ilyen bugyborékoló érzéssel, amit te is említesz. VAlószínűleg a babát érezted!:-))
Az előttem válaszolónak: az ilyen idős babák nagyon is ugrálnak - jól látható az uh-n is, hogy szinte dobbantóként használják a méh falát - de hogy ezt mennyire érzi meg az ember, az más kérdés. Én nem éreztem ugrálást, csak bugyborékolást, halacska -szerű fickándozást.
Addig is amíg biztos lesz én várok türelemmel! Köszönöm Nektek! Szép Babás időszakor kívánok Mindenkinek! :)
(élvezzük amíg lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!