4 honap es megszületik Ö, vannak megfogadni valo jotanacsok?
Figyelt kérdés
igazabol leginkabb az erdekelne hogy ruha vasarlasnal mekkor mereteket vegyek elsöre,ami 1 honapig jo lesz?utanna mar tudni fogom de elsöre vajon mekkora kell?parat vettem inkabb nagyobbat,62-t,es amire 1-2 honapos van irva de nem akarom hogy azert minden logjon.nektek melyik meret jött be az elejen?fiucska lesz2009. jún. 12. 21:58
1/4 anonim válasza:
Nekem kislányom van, és csak 56 osakat vettem amikor 8 hónapos terhes voltam, ahogy mindent megvettünk sajnos előbb beindult a szülés, és kellett venni 50 esket mert 8 hónapra született tehát kissebb volt.De szerintem ha normál súlyú a kisbabád, akkor azért nagy lesz neki szerintem a 62 es.
2/4 anonim válasza:
Mi nagy babát vártunk és kicsi fiam végül 2900al született meg, egy héttel előbb. Hát nem volt rá ruhám. Olyan volt mint egy kis lelenc lógott rajta minden:-D
3 hetes volt, mire belenőttünk az 54-be...
Amit másként csinálnék még: nem indult be a tejem csak a 5. nap körül normálisan, nem vettem tápszert. Kellett volna, igaz csak egy-két napig, de rohanhattunk utána, szombat volt.
Vegyél még a patikába Panadolt a fájdalmaidra vagy tejlázra, mert ha szoptatsz csak azt ehetsz.
Egy csomó minden van, amit másként csinálnék, de ez szerintem mindenkinél változik.
Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Mi jó pár 56-os ruhát vettünk, de biztos, ami biztos, vettem 62-est is. ( Már csak azért is, mert tudtam, hogy nem lesz időm, energiám 1-2-3 hónap múlva ruhákat válogatni neki boltban.) Jó, hogy megvoltak ezek a nagyobb darabok, mert a kislányom 59 cm-rel született, úgyhogy az 56-os méretet ki is hagytuk.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanacsokat.akkor veszek nehany 56-t is.vegülis egy babanak ugysem alunk meg....meg legalabb 1 de lehet hogy 2-t is szeretnenk,sose ereztem magam ilyen jol mint most es sosem volam ilyen boldog mint most:)
2009. jún. 12. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!