Van itt valaki, akinek a terhesség végefele meg kellett nézni, hol a farkcsontja? (35. hétben vagyok)
Nekem ettől függ, hogy császár lesz vagy nem, egy rlgi törés után ugyanis nem tudni pontosan hova vándorolt el, annyit tudunk, hogy nincs a helyén. Ugye röntgenezni nem lehet, ezt látják UH-val, vagy valamiféle tapogatással keresik meg? Esetleg kívülről vagy belülről?
Vagy ha egyáltalán nincs visszaforrva akkor mindegy hol van, mert annyira mobilis, hogy nem fog bezavarni?
Nekem az első szülésnél eltört,de nekem eddig senki nem mondta,hogy nem szülhetek hüvelyi úton!
33 hetes vagyok,és még ha faros arra is azt mondtaa doki,hogy mehet természetesen,pedig Ő volt az elsőnél is az orvosom!ÉS tudja az előzményeket!
Röntgenezni,ilyenkor már végszükség esetben lehet!(nekem vese katéterem volt és ott mondták,ha újra vissza kell tenni,akkor lehet lesz röntgen is)Mondjuk mindent visszautasíthatsz,én nem engedema röntgent,ha arra kerülne a sor!
Neked első szülés?
Igen, első szülés, és kicsit izgulok is :)
A törésem egy sportbaleset következménye (7 éve volt), és a helyzet az, hogy egyáltalán nem forrt vissza a letört darab, sőt, nagy valószínűséggel, hogy ugye terhesség alatt a gerinc "elmozdul" a két darab egymáshoz képest helyet változtatott. Nem tudni, mi függeszti a letört darabot nálam, és hogy a szülőcsatornához képest hol van most :S .
Nem szeretnék egyből császárnak nekimenni, lelkileg felkészültem a szülésre, a császártól félek jobban... de most legjobban az ortopédustól.
Szia!
Ez fura nekem eszembe se jutott volna amugy mert nekem is volt egy kis balesetem vele a tesóm térddel felrugta és ki áll valahogy és nem tudok e miatt hanyatt feküdni.
Azt se tudom mi lett pontosan vele mert orvosnál nem mentem de kegyetlenül fájt, meg most is fáj ha hanyatt fekszem.
Suliba is csak féloldalasan tudtam megcsinálni a felüléseket.
Na erre én is kíváncsi vagyok megkérdezem a védőnőt.
36 hetes kismama.
Hát ez elég gyanús :) ha kiáll akkor legalább nincs útban viszont fájni tud az kegyetlenül, akármerre hajlik el. Nekem volt olyan napom terhesség alatt, hogy a wc-re sírva ültem le. A fürdőkádból meg a férjem szedett ki, mert egyszerűen nem tudtam egyedül kimászni... most épp nem fáj, de ez is hullámzó.
Remélem, Neked sem lesz bajod belőle szüléskor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!