Ennyi keményedés 32 hetesen?
nekem a 26. héttől keményedett a pocim,apró görcsökkel karöltve.
31 héten pedig már egyik este menni nem tudtam annyira keményedett.Másnap hajnalban már nem bírtam tovább és bevitettem magam a kórházban.Ott kiderült hogy 2 ujjnyira kinyílt már a méhszájam.Kaptam 24 órás infúziót,mikor az lejárt még mindig voltak apró görcseim.Aztán kaptam magnéziumot 2x 12 órán keresztül infúzióban,csak ezek után szűntek meg.10 napot voltam bent és csak saját felelősségre jöhettem el,(itthon volt a 3 évesem és apa nem kapott több szabit)de csak úgy hogy szigorú fekvés..36.hétig még napi2x 3x keményedtem,aztán amint abbahagytam a magnéziumot,még kevesebbszer..A 38+5 hetesen született meg a kisfiam..
Mindenképpen hívd fel a kórházat,mert ha csak picit is keményedsz,attól is elkezdhet kinyílni fokozatosan a méhszáj..Először én sem vettem komolyan,mert mindenki azt mondta hogy ennyi belefér..És nem is fájt annyira..
Azzal hogy bemész és megvizsgálnak semmi veszteni valód nincs és ha még nem nyíltál ki és minden rendben van legalább megnyugszol te is..De ha legközelebb mész az sztk.-ba, ott is mindenképpen mondd a dokidnak,mert lehet hogy akkor ezek után sűrűbben kell járnod hozzá..
Kitartást!:)
3 éves és 4 hós gyermekek anyukája!:)
Nem szabad játszani a keményedésekkel. Én amikor az ikreimmel voltam terhes már a 16. héttől voltak keményedéseim. Onnantól fokozatosan romlott a helyzet. Amikor szóltam a dokimnak, hogy szerintem a napi 10 keményedés sok, azt mondta, hogy ikerterhességnél ez természetes. Aztán a 28. héten felhívtam a dokim, hogy bocsi, de 10 percenként keményedek, ez is természetes? Erre jól leszúrt, hogy miért nem vagyok még a kórházban. Ott először azt mondták, hogy ne agonizáljak már, hiszen ikerterhes vagyok, szokjam meg végre a keményedéseket. Aztán megvizsgáltak és akkor meg azért szúrtak le, mert nem mentem be előbb. :-(
1 hétig voltam kórházban, semmi extrát nem csináltak velem, szedtem az addigi adag MagneB6-ot aztán hazaengedtek. Mondanom sem kell, hogy a keményedések alig lettek ritkábbak pedig szinte folyamatosan feküdtem. Aztán a 31. héten elfolyt a magzatvíz, az egyik babánál megrepedt a burok és sürgősségi császár lett belőe + két koraszülött baba. Ha újrakezdhetném nem hagynám magam lerázni azzal a szö9veggel. hogy ez természetes, mert NEM AZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!