Ennyi keményedés 32 hetesen?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem ,hogy ugymond mennyi keményedés normális 32 hetesen? Mer szedem a magnéziumot, emeltem is az adagot napi 3-ról 5-re, de semmi változás, szinte óránként keményedik a hasam, van hogy éjjel arra ébresek, hogy keményedek! És vannak apró görcseim is, napi 2-3! Holnap töltöm a 32. hetet, csütörtökön megyek dokihoz. Várjak addig vagy menjek ügyeletre? Egyébként nagyon aktiv a baba, rengeteget mocorog, de félek, nem szeretnék korábban megszülni! Köszönöm a válaszokat előre is2012. márc. 20. 10:25
1/13 anonim válasza:
Ezeket a keményedéseket komolyan kell venni. Tapasztalatból mondom. Szedjél Magnerotot, az több hatóanyagot tartalmaz. Hívd fel most az orvosodat. Lehet, h nem ér rá csütörtökig. A görcsöktől ki tud nyílni a méhszáj.
2/13 A kérdező kommentje:
Nincsen orvosom, sztk-ba járok! :( Hova menjek akkor, mit tegyek? Eddig zárt voltam teljesen!
2012. márc. 20. 10:36
4/13 anonim válasza:
alkat függő is. nekem is sokat keményedik a hasam, barátnőmnek már 20 hetes kora óta, és nem szült korábban.
dokim azt mondta, elég ha szedek Magne B6ot.
szerintem hívd fel a kórházat, ahol szülni fogsz, telefonon kérdezd meg, hogy kell-e ezzel többet foglalkozni és pihenj sokat!
34 hetes km.
5/13 A kérdező kommentje:
Második baba, elsővel nem volt ilyen gond, ezért vagyok tanácstalan! Magnerotot szedek. Köszönöm a válaszokat, mindneképp felhivom a kórházat. Kedvesek vagytok nagyon!
2012. márc. 20. 10:44
6/13 anonim válasza:
Szia!
Csak azért kérdeztem, hogy hanyadik baba, mert nekem a 34. héttől vannak kemény jóslóim és nem történik semmi. Már 39 hetes vagyok. A doki aggódott, hogy korábban kijön. Pedig nem szedek magnéziumot sem. Nekem az elsővel semmi keményedésem, fájásom nem volt. Most meg napi szinten.
7/13 A kérdező kommentje:
Ugyanez van velem is! Elsővel semmi nem volt, most meg minden nap..többször! Eléggé félek..
2012. márc. 20. 10:52
8/13 anonim válasza:
Ne aggódj, a második terhességnél ez valamivel elfogadottabb, de próbálj meg pihenni. Szerintem nincs semmi, csak a tested reagál. Nem szeretkeztél esetleg a pároddal?
9/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretkeztünk, pont emiatt, mert féltem. Az első ilyen nap 4 napja volt,akkor még nem tulajdonitottam neki nagy jelentőséget, gondoltam normális. De azóta csak sűrűsödtek a keményedések! A görcsök meg főképp este, éjjel vannak! Nem kell a falat kaparnom, annyira nem fáj, de azért..
2012. márc. 20. 11:17
10/13 anonim válasza:
Nálunk az elsőt a szeretkezés indította, aztán már magától jöttek. Kérdezz rá a kórháznál, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!