Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22. héten vagyunk és alig...

22. héten vagyunk és alig mozog a babám. Ez normális?

Figyelt kérdés
Kb a 19. héttől a 21.-ig egész nap mocorgott úgy, hogy még aludni sem tudtam. Most csak nagyon ritkán kb napi 2x érzek valami kis mozgolódást. menjünk orvoshoz ?
2012. márc. 20. 07:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, utána a 23. héten beállt tök rendszeresre a mozgása. Ilyenkor is mozog, de ha pl. hátrafordul, akkor azt bizony még jóval kevésbé érzed. :) Ha nagyon aggaszt, nézesd meg, de szerintem semmi gond. (Plusz a meleg idő is hat rájuk!)

32 hetes km

2012. márc. 20. 08:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt időszak mikor kevésbé volt aktív. Nem kell megijedni.

32 hkm

2012. márc. 20. 08:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is hol így, hol úgy. Tegnap pl iszonyatos bélgörcsöm volt, alig mozgott egész nap. Még mindig gázos vok kicsit, de ma már nyomja neki a mocorgást.
2012. márc. 20. 09:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, nagyon meg is ijedtünk, azt hittük megint nem maradt meg. Nem bírtam várni még 2 napot mikorra be voltunk jelentkezve.Elmentünk 4D-re ott láttam mozogni. Azóta folyamatosan mocorog, de megvan milyen időközönként, és milyen erősséggel.

Ha meg néha érzed szerintem minden rendben, de ha attól megnyugszol, akkor menjetek el dokihoz.

2012. márc. 21. 20:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen, szoktam érezni. Éjszaka is felébredtem 1x. Viszont a jó múltkor olyan nagyokat rúgott, több napon át :) Tök jó volt :))

Viszont akkor nem aggódom, de nem tudok nem rá gondolni :P

2012. márc. 22. 07:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Kis cuki ma egész nap kalimpál :)) Behozta a lemaradást ! :))
2012. márc. 23. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!