Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális hogy kevesebbet...

Az normális hogy kevesebbet mozog? A többi lent.

Figyelt kérdés
38+3 napos kismami vagyok és kb egy 4 napja kevesebbet mozog és nem annyira erősen inkább estefele de szokása volt a pici fiúnak nappal is sokat ficánkolni lehetséges hogy kevés neki már a hely tegnap az nst-n csak jósloim voltak max 40%-ak. Ugye nincs gond szerintetek aki csinálta az nst-t az mondta minden rendben jelenthet ez valamit?

2012. febr. 28. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
21 hkm vagyok, és nem úgy van, hogy valamivel szülés előtt már eleve kevesebbet kezd el mozogni, és ez természetes? Nézz utána, én valahol ezt olvastam. Amúgy könnyű, és nagyon gyors szülést, és boldog babázást nektek.
2012. febr. 28. 16:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszike szépen a válaszodat én is úgy hallottam de kiváncsi vagyok részben a többi kismama válaszára is :)) Neked pedig kitartást és jó egészséget a terhesség további részében ;)
2012. febr. 28. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen. Iyenkor már kicsi neki a hely.. Természetes, hogy kevesebbet mozog. Nekem is jóslóim voltak aztán egy hancúrozás és meleg fürdő után mentem szülni. Nemsokára babázhatsz te is.. Sok sitert,,
2012. febr. 28. 16:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szeretnék lehet én is kipróbálom köszönöm a válaszod :))
2012. febr. 28. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia, Én is tegnap voltam nst-n..mit ne mondjak, alig mozgolódott, állandóan nyomkodta a nő a hasamat. Kérdeztem tőle, hogy normális -e, hogy pár napja alig érzem, azt mondta igen, főleg, hogy nekem mellső fali a lepény és most valszín úgy fordult, hogy még a kis kezeit és lábait is odafúrta:))tehát kevésbé érzem , a másik dolog amit mondott a helyhiány:))tegnap egész nap jóslóztam, azt hittem szülés lesz a vége, de fürdés után szépen lassan elmúlt, most ismét kezdődik, a mai napon is alig éreztem a mozgását.
2012. febr. 28. 17:21
 6/7 anonim ***** válasza:
38hkm, ez lemaradt:)
2012. febr. 28. 17:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm kitartást neked is én sem sokat éreztem néha néha nyomogatta a lábát a bordáimhoz:)) Komolyan valamit kipróbálok már hogy meginduljon :)) Mostmár eggyáltalán nem is korai:)) Úgy is csak akkor lehet rásegíteni ha ő is akarja :) pontossan mikorra vagy kiírva én Márc. 10-re
2012. febr. 28. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!