Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10. hetes terhes vagyok. Mit...

10. hetes terhes vagyok. Mit egyek hogy ne hízzak?

Figyelt kérdés

Elég sokszor úgy értem hogy ennék főként már este mikor nem is vagyok éhes de nem bírom megállni hogy ne egyek. Igyekszem gyümölcsöket de nem mindig meg. Napközben is miket egyet, milyen olyan ételt tudok főzni ami laktató, egészséges a gyereknek is megfelelő és nem hizlal?

Köszönöm a segítségeteket előre is!

2012. márc. 19. 21:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Írd be a keresőbe, hogy "szénhidrátszegény", és sok-sok receptből választhatsz majd.

Továbbá itt egy alapanyagtáblázat, amiben megnézheted, mik az alacsony szénhidráttartalmú ételek, azokból főzz.

[link]

Nekem magas cukor miatt kell diétázni, ezért vagyok jártas, amióta diétázom (nem a legszigorúbb számolós, csak odafigyelős szénhidrátszegény!), azóta semmit nem híztam. 24-32 hétig, most itt tartok.

2012. márc. 20. 12:14
 12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod! :) átnézegetem, bár ezeket soha nem tudtam számlálgatni hogy jól tegyem össze
2012. márc. 21. 21:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem is kell számolgatni, hiszen nem vagy cukros!

Ha megnézed, mi az ami sok szénhidrátot tartalmaz, és azt kerülöd, akkor máris tettél valamit.

Illetve a magasabb szénhidrát tartalmú ételeket inkább a nap közepén fogyaszd, de semmiképp sem este felé.

2012. márc. 21. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!