Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Április elejére kiírtak, hogy...

Április elejére kiírtak, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát nem valami jól,de első baba és már nagyon várjuk!

37hkm

2012. márc. 21. 14:58
 2/8 krisztina24 ***** válasza:

Szia! Én április 9-re vagyok kiírva. Már elég türelmetlen vagyok, sok helyen fájdogálok,görcsölgetek. Kicsit már nehezen bírom a "kiképzést", de nagyon várjuk a kisfiúnkat!:)

37 hetes kismama

2012. márc. 21. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Barátnőm ápr.2-re volt kiírva. Hétfőn szült. :)
2012. márc. 21. 16:21
 4/8 anonim válasza:

Hm de jó a barátnődnek :) Én 3-ára vagyok kiírva, de már én is szívesen mennék akár ebben a percben is! Amúgy nekem semmi bajom, csak a sok joslófájás,amúgy ugyanúgy csinálok még mindig mindent. és Te kérdező?

38 hetes kismama

2012. márc. 21. 18:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Huh én már elég nehezen viselem, 10 kilót híztam. Két gyerekkel itthon elég nehézkes a sok jósló és keményedés miatt. Ráadásul nst-re két naponta kell járnom, mivel rossz lett legutóbb. Remélem hamar túl leszek rajta. Ti hol szültök? Kisfiú vagy kislány van a pocakban?
2012. márc. 21. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Én április 1-jére vagyok kiírva. Első baba, már nagyon-nagyon várjuk. Vannak jobb napjaim és rosszabbak is. A hétvégén nem voltam jól, kéz-lábfájás, fejfájás, görcsölés, jóslók, rosszkedv, pocakfeszülés. És folyton az a kérdés, hogy mikor jön ki? Olyan jó lenne ha már kint lenne! Az utóbbi két napban azonban tele vagyok energiával. Most úgy gondolom, jön amikor jön, mindegy lesz. Próbálok nem erre a részére koncentrálni, de elég nehéz, sőt ahogy látom a legtöbben így vagyunk vele. :) De ha pontosan tudnám hogy mondjuk március 28-án jön vagy április 5-én, az is mindegy lenne, csak már tudnám végre! :D
2012. márc. 21. 20:08
 7/8 anonim válasza:

Utolsó! Mintha magamat hallanám,én is ezt mondom,hogy bár tudnám melyik nap lesz az :) Nekünk kislány és Dorka lesz a neve. fehérgyarmaton fogok szülni. Minden jót nektek :)

a 38 hetes km

2012. márc. 21. 21:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Ápr.9-re vagyok én is kiírva, jól vagyok, csak a derékfájás ne lenne!

Kisfiú lesz, második baba, és nagyon várjuk már.Én is mennék bármelyik percben, ha úgy lenne!

Kitartást mindenkinek, majd írjatok, ha megvannak a bébik:)

2012. márc. 22. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!