Akik április elejére várják a babát, hogy bírják a
terhessséget?!?
Figyelt kérdés
Én már alig bírpok magammal,babaruhát mosnék,rendezkednék már,alig várom hogy itt legyen az új családtag:-)))
2010. febr. 12. 17:39
1/8 anonim válasza:
Én is eléggé be vagyok sózva. Folyton takarítok, meg rendezkedem. A rucikat még nem mostam ki, még várok vele picit, a kórházi csomagot is gondoltam, hogy lassan elkezdem összetenni. 1-2 apróságot kell még beszerezni, (melltartóbetét, eldobható bugyi, bimbóvédőkrém) de minden más megvan már, csak összekell pakolni, de az végül is megvan hamar, és még van időm. A babának megvan mindene, a kiságyat felállítottuk már. Amúgy tök jól avgyok, azt hittem rosszabbul fogom viselni. Aktív vagyok, egyenlőre könnyen mozgok, nincs nagy pocakom. Én is nagyon várom már a kis kukacosunkat! :)
33 hetes km
2010. febr. 12. 17:47
2/8 A kérdező kommentje:
Nekünk is kukacos:-)
Eldobahtó bugyiról csak rosszat hallottam,nem tartja meg a betétet,elcsúszik,nem jó,nem tart...!
Még nem tudom h vegyek-e...
2010. febr. 12. 18:01
3/8 anonim válasza:
Aha, én sem döntöttem még el 100%-osan, hogy eldobhatót veszek-e, előtte lehet megnézem a kínaiba, mennyiért osztják a sima bugyit. És te hol tartasz a készülődésbe? És hogy viseled a dolgokat?
2010. febr. 12. 18:07
4/8 anonim válasza:
Én is 33 hetes vagyok és nem tudom milyen bugyi lenne jó a kórházba. A sima bugyi gondolom nem, hanem valami francia szabású?
2010. febr. 12. 21:34
5/8 anonim válasza:
Szerintem nekem nagyon jó lesz a sima,kínai bugyi is,úgyis utána ki lesznek hajítva....Azokat nem hiszem,hogy utána tudnánk majd használni!:)Igaz,én április 16-ra vagyok kiírva,de azért válaszolok...nagyon jól viselem a terhességet idáig,rendes élvezem,van egy kis vashiányom,de más bajom nincs,az alvás kicsit problémás,de nem panaszkodok,megéri egy kicsit nyűglődni...!:)31 hetes km
2010. febr. 13. 19:14
6/8 anonim válasza:
Előző vagyok még....már mi is vásárolgatjuk a dolgokat,a nagyobbak már meg vannak,jövő héten rakom össze a kórházi cuccot!Én is el kezdtem a "fészek" rakást,már nagyon be vagyok sózva!:)
2010. febr. 13. 19:16
7/8 A kérdező kommentje:
Nálunk már megvan minden,a babaruha mosás van már csak hátra és a kiságy összerakása...!
Már nagyon várom,viszont a kukacos még faros ugyhogy kezdek megijedni...!
Csak alvásnál nehéz fordulni egyik oldalról a másikra,és sokszor álmodom nagyon intenzíven az elmúlt hetekben.
Április 14.-ére vagyok kiírva de tuti előbb fog jönni---érzem:-)))
2010. febr. 13. 19:19
8/8 A kérdező kommentje:
Én tangát hordok de természetesen ez nem lesz jó majd aszülés után,szerintem én is valami kínai bugyit veszek majd:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!