Aki holnapra azaz júni.13-ra nem várja. Hogy érzitek magatok, tünetek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 10:55
1/13 anonim válasza:
Szia!Én mára vagy holnapra nem várom.Nekem annyi az összes "tünetem"hogy most semennyire nem fájnak a melleim,pedig amikor megjön,mintha szét akarnának robbanni.De nem merem beleélni magam,majd meglátjuk.Ma esett is a höm,de a remény még itt van:)
2/13 A kérdező kommentje:
Nekem soha nem szokott fájni a mellem és most fáj,leginkább két oldalt.Tegnap szúrkált a bal oldalon a hasam.Néha enyhe görcsök amik gyorsan el is múlnak.Remélem baba!Neked is drukkolok,írj majd mi történt:)
2009. jún. 12. 15:30
3/13 anonim válasza:
Te mikor tesztelsz?Én csak hétfön szeretnék,de nem biztos,h kibirom addig,ha nem jön meg.Elsö voltam.
4/13 A kérdező kommentje:
Én is alig tudom kivárni de ha nem jön meg akkor kedd vagy szerda.Ha megjön marad a csalódottság:(Neked van valamilyen folyásod?
2009. jún. 12. 15:45
5/13 anonim válasza:
Semmilyen.Máskor ilyenkor már szokott lenni.Nem értem,de nem akarom beleélni magam.Hu,de várom h elteljen a hétvége esemény nélkül:)
Megirjuk majd,h mi lett velünk?
6/13 A kérdező kommentje:
Nekem ma krémes folyásom van és fel vagyok puffadva.Persze,hogy megírjuk.Erre az oldalra írj ha tudod az eredményt drukkolok nagyon.Én is ide írom majd.Mikor tesztelsz ha nem jön meg?
2009. jún. 12. 20:42
7/13 anonim válasza:
Még ma sem jött,ugy örülök:)
Hétfön szeretnék tesztelni,ha addig sem jön meg,és akkor már majdnem teljesen biztos leszek benne:)
Neked hogy indult a napod?
8/13 anonim válasza:
Nem irtál tegnap!Képzeld,nem birtam ki,és ma reggel teszteltem,határozottan pozitiv lett a tesztem!Nagyon várom,h megird,h veled mi van?!
9/13 A kérdező kommentje:
Gratulálok:))Sajnos nekem megjött:( De neked örülök nagyon!Egyszer majd remélem én is ezt írhatom,hogy erős pozitív!
2009. jún. 15. 10:02
10/13 anonim válasza:
De sajnálom:( De azért nem adod fel,ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!