Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy szál cigaretta? Mennyi...

Egy szál cigaretta? Mennyi rosszat teszek vele?

Figyelt kérdés
Mióta tudatában vagyok a terhességemnek, egyáltalán nem dohányzom. Ma viszont elég nagy veszteség ért, meghalt a nagymamám, aki felnevelt. Iszonyatos feszültség, stressz ül rajtam és úgy érzem nem tudok megnyugodni, nagy szükségem lenne egyetlen szál cigire. Nagyon féltem a babám, nem akarok neki rosszat. De ugyanakkor egyedül vagyok itthon, nincs senki, aki megnyugtathatna és lassan agyvérzést kapok. Nem akarok rendszeresen dohányozni, csak egy szálra vágyom, most. Rossz anya leszek, ha elszívok egyet?
2012. márc. 17. 09:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Ne törjünk már pálcát mások felett... Egy cigit szívott el,mit gondoltok, ha mondjuk valaki egy forgalmas út mellett él mondjuk Pesten akárhol, akkor hány ciginek megfelelő mérgező anyagot szív be a terhessége alatt?!

Cigizni nem kell, sőt, nem szabad terhesen és nem terhesen sem, lehet, hogy ezt az egyet sem kellett volna, azonban ha nem szokik vissza, akkor semmi nem lesz belőle. Elszívta, még csak jól sem esett neki, de gratulálok azoknak, akik ilyenkor is idetalálnak kötekedni, és minta embert játszani. :(

2012. márc. 17. 12:29
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon sajnálom ami veled történt!Részvétem!Ez pont életed az az időszaka amikor a legboldogabbnak kéne lenned és ilyen történik.Hidd el átérzem a fájdalmad..nekem édesanyámról derült ki, hogy rákos beteg (én is kismama vagyok)!Tudom milyen úgy zokogni hogy nem kapsz levegőt és közben próbálod magad visszafogni a babád miatt(hogy ő ne érezzen ebből semmit odabent!)Azt tudom tanácsolni, hogy gondolj az elkövetkezendő időre.Mi lesz veled, hogy milyen boldog leszel a gyermekeddel a kis családoddal!

A dohányos dologhoz nem tudok hozzászólni, mert életemben nem szívtam, szóval nem tudom mit érez az ember ilyenkor.

Sok erőt kívánok neked!Legyél nagyon boldog!!!

38hkm

2012. márc. 17. 15:58
 13/15 anonim ***** válasza:
13%
a babád biztos nem köszönte meg.
2012. márc. 17. 16:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztos megkapom a magamét, de én is elszívtam egyet múlt héten. Pontosabban egy felet... Itt vagyok fél idős terhesen egy két éves kislánnyal és elhagyott a párom.. nem is részletezem.

Úgy éreztem, nagy szükségem van rá ahhoz hogy megnyugodjak. Utána jó hányingerem lett, nem esett jól, plusz jó nagy lelkifurdalásom. De még most is úgy érzem, szükségem volt rá. Mióta terhes lettem a két évesemmel azóta nem gyújtottam rá.

Őszinte részvétem, és ne aggódj. Nem fogsz rá visszaszokni.

2012. márc. 17. 19:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, egy szál cigi belefér! Ne hallgass azokra akik azt mondják h vissza szoksz. Ha nem hiányzik, nincs gond. Egyik dohányzó ismerősömnek ORVOS mondta h inkább szívjon el egy-egy szál cigit ha annyira nem bírja a stresszt, mert ha nem teszi, az jobban árt a gyereknek! Egyébként én is babás vagyok, 18 héten járok és dohányoztam előtte, kb 3-4 szál cigit szívtam el azóta amióta tudom h terhes vagyok. Nem hiszem h ártottam bármit is a gyereknek. Az utolsó szál ciginél annyira rosszul lettem h azonnal mentem hányni, borzasztóan hiányzik a cigi, de nem akarok emiatt hányni még egyszer, szóval undorodom tőle valamilyen szinten. Jah, és még valami! Ha előtte dohányzott valaki és akkor tette le amikor terhes lett, azzal még ugyanúgy árthat a babának mintha elszívna a terhessége alatt pár szál cigit!!!!

Egyébkén fogadd őszinte részvétem!

2012. márc. 17. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!