Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy alltok a hisztivel? En...

Hogy alltok a hisztivel? En nagyon ideges vagyok sokszor ok nelkul, turelmetlen vagyok a nagyobbik gyerekkel es a ferjemmel.

Figyelt kérdés
Probalom visszafogni magam de nem mindig sikerul,lehet a kozelgo szules miatti tudatalatti izgalom valtja ki,mert okom nincs,a csaladom nagyon rendes vigyaznak ram stb.
2009. jún. 11. 12:47
 1/5 A kérdező kommentje:
32 hetes vagyok
2009. jún. 11. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Rám is nagyon vigyáz a férjem, szegénykémmel mégis kiálthatatlanul viselkedtem tegnap...:( Este a pocaklakó is nagyon aktív volt, de annyira, hogy már fájt és ezen is elsírtam magam. Még 11-kor is sírtam, de már szinte hiszti volt...:( Bennem is sok a feszültség, szerintem a közelgő szülés miatt vagyok/voltam ilyen.

33 hetes kismama

2009. jún. 11. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyél sok MagneB6-ot, az pont az ilyen tünetek fellépését tartja féken valamilyen szinten. Én 6-ot szedek naponta, vagy 3 MagneB6 Extrát, mikor mi van itthon.
2009. jún. 11. 13:06
 4/5 A kérdező kommentje:
En magnerot-ot szedek 3*1 darabot
2009. jún. 11. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon rosszul szinte mindenen felhúzom magam persze tudom hogy nem lenne szabad. De majd elmúlik. Meg engem a párom is szeret piszkálni ha látja hogy feszült vagyok ahelyett hogy nyugtatna vagy békén hagyna inkább tovább hergel.
2009. jún. 11. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!