Információ dr. Raft Miklósról?
A múlt héten, 18 hetesen alakult úgy, hogy orvost, illetve kórházat kell váltanunk. Több szempont mérlegelése alapján végül a Szent Imre kórházra esett a választásunk. Dr. Raft Miklósról csupa jót és szimpatikusat olvastam. Tudtok a következő kérdésekben segíteni nekem?
-Mennyire ,,népszerű" orvos, vajon el tudja vállalni a terhesgondozásomat és a szülésemet úgy, hogy csak félidőben jelzem azt neki? Sok orvos ilyenkor már időhiányra hivatkozva nem vállal be új kismamát. Eddig természetesen minden vizsgálatot elvégeztettünk az eddigi orvosomnál.
-Ha jól tudom, a várandósgondozás díja nála 15 ezer Ft. Mennyit kér a szülésnél?
-Az utolsó hónapban, amikor már hetente kell ellenőrzésre járni, akkor minden héten elkérik ezt az összeget? Mi vidékről fogunk felautózni, a havi egyszeri kontroll teljesen belefér, de a heti 15 ezer Ft ilyen benzinárak mellett már nehezen...
Köszönöm!
Mindkét gyerekem nála szültem, nem szívesen mennék máshoz, ha harmadszor szülnék sem.
A stílusa lehet, hogy sokak számára furcsa, de emberileg csupa pozitívum, amit elmondhatok róla. Nem az a "szent" doktor úr típus, akinek a rendelője ajtajában rettegni kell, és félve lehet csak kérdést feltenni neki. Raft doktor úr laza, sokat poénkodik, de szakmai tekintetben mindig megfontolt.
A Szent Imrében most ő a szülőszoba vezetője, emiatt szinte reggeltől estig dolgozik, de nem tudok róla, hogy emiatt elutasított volna privát pácienst.
A magánrendelésén valóban 15 ezer a tarifa, de csak a minimális látogatás az, ami ott történik - én ha jól tudom, a második terhességem alatt 3x voltam nála magánrendelésen - , ha teheti (és ha megoldható) a kórházba hív be vizsgálatra, UH-ra. Nekem olyan is volt, hogy visszahívott a magánrendelésére UH kontrollra, ingyen. A kombinált / integrált tesztet minden kismamával elvégezteti (ezt Te intézed külön). Egyáltalán nem a pénzre hajt. A szülés árát nem közli előre, mindenki annyit ad, amennyit gondol. Mi nem adtunk neki sztárszülészeknél emlegetett összeget, ennek ellenére utána is szívesen fogadott.
Az utolsó havi gyakori vizsgálatokat is a kórházban végzi, így nem kell ezért külön fizetni.
Látszólag nagyon szétszórtnak tűnik, nagyon rossz a név-és arcmemóriája, de a végére, mikor már gyakran lát, megismer, és nagyon kedves, törődő. Persze úgy gondolom, itt is kell az összhang közte és a páciens között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!