Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap este kinek hogy reagált...

Tegnap este kinek hogy reagált a picúr a pocijában? Az enyém nagyon megilyedt az égdörgéstől szegénykém annyira rugdosott.

Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 07:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Égdörgés? Nálunk semmi nem volt. A baba jól bírta.
2009. jún. 11. 07:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Itt olyan vihar volt hogy csak na...egyész este nem aludtunk semmit...pedig még csak a pocimba van,mi lesz ha kibújuk a kis drága:)
2009. jún. 11. 07:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt vihar, de most olyan fáradt voltam, hogy nem nagyon aggódtam miatta, pedig iszonyatosan félek a villámtól!

De kb. 3 hete szintén volt vihar és akkor én is féltem és akkor a baba is egész este rugkapált a pocimban...

Szerintem inkább a mi félelmünk és az idegesség nem tesz jót neki.

Én nem hiszem, hogy a dörgéstől megijednek. Márcsak azért sem, mert valamelyik nap a vállig érő hangszórónkat bekapcsoltam és nagyon nagy hangerőn hirtelen bekapcsolt a rádió és én azt vártam, hogy a baba megugrik a hirtelen hangerőtől, de semmi sem történt, aludt tovább... :o) Meg se hallotta.

2009. jún. 11. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!