Panellakó társak! Milyen nálatok már a klíma? Nálunk már 26-27 fok van.2 éves a kisfiam csak bodyban van, de így is izzad szegénykém. Éjjel nyitva az ablak, de nappal. Mi lesz még később.
Hu,hát mi is panelba lakunk,nálunk már most 29-30fok van bent,nem semmi,nekem is a kisfiam egy trikós bodyban van.
És igen mi lesz majd,h ha kint is még melegebb lesz?:(
Mi családi házban lakunk, a hálószobák a tetőtérben vannak. Már múlt héten volt 28-29 fok. Tavaly nyáron mértem 32-33 fokot. A kislányunk majdnem minden éjjel éjfélig kínlódott, mire elaludt. Ráadásul főút mellett lakunk, éjjel is forgalom van. A nyitott ablak emiatt csak részben volt kellemes. Elképesztő kínlódás volt. Lementünk aludni a nappaliba, de ott meg kényelmetlen, szűk fotel van.
Már tavaly eldöntöttük, hogy csináltatunk klímát. Tavasszal el is készült és múlt héten be is kapcsoltuk 25 fokra. Szerintem nagyon jó döntés volt.
7,5 hós a fiam, másfél szobás panel, 27-28 fok....délután süt be a nap, le vannak engedve félig a redőnyök, hogy azért lássunk is valamit:)De fülledt, meleg van.
Ha melegebb lesz, akkor szerintem veszünk kis ventilátort,vagy lopcsizunk majd az erkélyen valahogy csinálok majd árnyékot, vagy átmegyünk szüleimhez, akik 10 percre laknak és van légkondijuk:)
Amúgy éjjel egy vékony pamut rugiban alszik, vékony pléddel betakarva, mert hajnalra meg lemegy még a hőmérséklet, mivel bukóra nyitva van az erkély ajtó a szobában, ahol alszunk...ja meg a többiben is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!