Orvosa válogatja mikor küld el. Egyébként 8-10 héten szoktak küldeni. Jó babavárást!
2008. ápr. 12. 13:39
2/7 anonim válasza:
nem késő. A kiskönyvet szerezd meg, az orvoshoz viszont mindenképpen mej el, mert jövő héten már komoly szűrések vannak.
2008. ápr. 12. 13:43
3/7 anonim válasza:
Nem késő, a lényeg, hogy legyen laborod, és 4-szer megjelenj még szülésig. Egyébként pl a lombikosok általában a 10-12. hétig nem is szoktak elmenni.
Boldog babavárást! :o)
2008. ápr. 12. 13:57
4/7 anonim válasza:
Nem késő,éngem 12hetesen küldött orvos védőnőhöz,fontos vérvételre,meg uh-ra.Ne aggodj!:-)
2008. ápr. 12. 13:59
5/7 anonim válasza:
En a 10 heten mentem,ugyhogy nem keso szeritnem.
Sot aki nekem van oszinten megmondom tok felesleges is mennem hozza,de voltam mashol is egy eloadason es ott mind a ketto vedono annyira elvezte amit csinal,h nagyon jo volt mar csak hallgatni oket,En sajnos nem vagyok ilyen szerencses a vedonovel,es sajnos valasztani nem lehet.
Boldog babavarast kivanok
2008. ápr. 12. 14:24
6/7 anonim válasza:
Mért lenne késő? Van aki csak 3-4 hónaposan tudja meg hogy babás, akkor azok nem mehetnének védőnőhöz.?. Volt egy ismerősöm aki külföldön élt, és csak a 18. héten ment el itt orvoshoz, meg védőnőhöz.
2008. ápr. 12. 14:27
7/7 anonim válasza:
Meg nyugtatlak én már 20hetes vagyok és majd csak jövőhéten megyek először! És nem aggódom, dokihoz rendszeresen járok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.