Aggódom, nem kéne már az embriónak jól látszódnia?!?
Ma délelőtt elmentünk egy szakrendelésre, mert nagyon kevés, barnás folyást tapasztaltam. A dokimhoz jövő hétre van időpontom (első vizsgálat). A mostani doki azt mondta, hogy hüvelygyulladásom van, nem a méhemből jön a vérzés, úgyhogy ez miatt nem kell aggódnom. Írt fel hüvelytablettát. Hasi UH-ot csinált, (szerintem nem túl jó felbontású géppel) méreteket nem mért csak azt írta a papírra, hogy: "Az uterusban szabályos alakú petezsák, embrió sejthető." 6+4 hetesnek kéne lennem. (január 26-án volt meg utoljára, február 9-én voltam együtt a párommal, 28 napos ciklusaim vannak.)
Várom válaszaitokat! Köszönöm!
Szia! Én ma voltam az első vizsgálaton! Nekem ezt írták le: gravid uterusban egy éló embryo látható, CRL:6 mm, 6 hetes 3 napos terhességnek felel meg! (A vérzéskimaradás időtartama: 7 hét 5 nap) És már hallottam a kis pocaklakóm szívhangját! Nagyon boldog vagyok! Második baba lesz!
Ne idegeskedj, az soha nem tesz jót! Kúráld ki a hüvelygyulladást és jövő héten menj el az első vizsgálatra! Minden okés lesz! Jó babavárást!
Az első csemetémmel 6+1 hetesen volt már szívhang
Most a maásodik babóval 6+4 hetesen voltam, és nem volt szívhang, beparáztam rendesen, két hét múlva mentem vissza,minden rendben volt, és először nekem nem is adott a dokim papírt,annyit mondott,hogy petezsák benne embrió,de várjunk még.
Nyugi,minden rendben lesz!!!!
16 hónapos csaj és 16 hetes pocaklakó anyukája
Második válaszoló vagyok (13:57): nekem így első alkalommal hasi UH-ot csináltak nagyon jó UH-géppel (jó felbontás) a Női Klinikán és kiváló szakember diagnosztizált!
Hogy 1-szer voltatok együtt? Az nem számít, a lényeg, hogy baba legyen a dologból (-:! És ugyebár, minden baba egyszeri együttlétből alakul ki! Sok sikert!
Mi is januárban csak egyszer voltunk együtt védekezés nélkül...és január végén pozitív lett a teszt! Szóval ezzel nem írtál hülyeséget! :-)
Nekem 6+5 hetesen nézték meg akkor volt 8,2mm és volt szívhangja!
Mikor kell visszamenned? Nekem amikor nem találtak még semmit...akkor volt hogy 3 naponta vagy 1 hét múlva hívtak vissza!
Üdv, 10hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!