Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tgyes, Gyed mennyit kaphatok?

Niki100 kérdése:

Tgyes, Gyed mennyit kaphatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.2011 Július 1-től van munkaviszonyom, szeptember végére vagyok kiírva szülni.Még dolgozom,viszont a munkaviszonyom Május végén vagy Június elején csőd miatt véget ér.Mit tehetek ilyenkor?Ugye a munkanélkülit sem kaphatom(vagy csak egy hónapig de arra is kevés a mviszony) és utána már nem lesz bejelentett munkaviszonyom.Szerintetek mit csináljak?A cég ugy néz ki, hogy addig csődbe megy.Ilyenkor már táppénzre sem mehetek el igaz?és ha felszámolják a céget akkor attól, hogy terhes vagyok már nem leszek náluk állományban,igaz?Keressek vmi másik céget aki bejelent és kifizetem neki a járulékomat?Milyen ellátásra számíthatok ha minimálbérre voltam bejelentve végig, megéri saját magam járulékát fizetni?

Vki segítsen.Kétségbe vagyok esve, mivel már állapotosan nem fognak utánam kapkodni, hogy dolgozzak és szülés után a pénz is jól jönne.

2012. márc. 12. 10:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!