Táppénz! Másnak is van ilyen gondja?
Tele a hócipőm, hogy folyton várni kell rájuk, hogy küldjék, már a bank is rám szállt, hogy miért nincs pénz utalva a számlámra?
december 4 hónapja vagyok itthon veszélyeztetettként most 21 hetes vagyok, de eddig csak egy hónapot utaltak, úgy hogy közben folyamatosan le van adva a tp papírom.
Még jó hogy a párom kap rendesen fizut mert tuti az OEP-től éhen halhatnánk -.-
várom az olyanok kommentjeit, akik ugyanebben a cipőben járnak...együtt érzek veletek
és az a késedelmi dolog az rám vonatkozik? azt tőlem vonják? bocsi a hülye kérdésért, de nem nagyon vagyok ezekben a dolgokban otthon :)
köszi
:) Nem tőled vonják, hanem te kapod.
Ha az oep időben megkapja a papírokat, de később fizet valamiért (nem azért, mert hiánypótlást kért), akkor köteles késedelmi kamatot fizetnie neked (itt van egy 1000 Ft-os limit -ennél kevesebb kamatot nem fizet meg).
oh hát akkor késsen csak nyugodtan :)
áh nem , viccelek csak...nagyon kellene a pénzem most :(
jo lenne ha időben intéződne minden :S
most sikerült végre elérnem telefonon az oep-et, és közölték vele a januári és a februári most 2.-án érkezett be hozzájuk (márciusban) és 30 napon belül utalnak
lesz egy két keresetlen szavam a könyvelőhöz -.-
ma elküldtem az oepnek cimezve a tp-papirokat a könyvelönek meg elküldtem a másolatot.
remélem igy gyorsabb lesz, ha minden igaz a januárit és a február közepéig lévőt megkapom kb március végéig -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!