Kismamák! Van itt más is kiírva az elkövetkezendő egy hónapra?
Szia!
Nekem két hét múlva érkezik el a kiírt időpont. Már mindent összekészítettem, nem hiányzik semmi, és már nagyon várom, hogy megszüljek. Fáj mindenem, egyre nehezebben mozgok, pedig csak +2 kg felesleg van rajtam.
Én már nem csinálok házimunkát, mert az már sok lenne, erőm sincs hozzá.
Mi csak plüssöket vettünk, meg ilyen forgót, tele kicsit pillangókkal, állatokkal.
A többit majd beszerezzük később! :))
Ja, és a babámat 3kg-a mondták. :)
Első voltam.
Szia. Meg ket het van vissza :) de mar nagyon varjuk. Kisfiut varunk, es mar mindene megvan. Korhazi csomag is osszeallitva, nekem es a babanak is. Hazimunkat meg mindig en csinalom, hisz a parom egesz nap dolgozik. Van hogy konnyebben megy, de vannak napok amikor megmozdulni sem tudok. Sok a joslofajasom, es sokat gorcsolok is. A derekam majd leszakad, es mar aludni is max par orat tudok.
Hizas ugyben, szerintem egesz jol allok, 58 kg-rol kezdtem es jelenleg 68 kg vagyok.
A babanal nemreg volt egy kis szivzavar, amit azota kivizsgaltak, marmint amennyire tudtak, es rendben van. Ettol fuggetlenul 2900 g korul van most. Egy kicsit talan kissebb, de nem baj, a lenyeg hogy egeszseges.
Jatekokat nem igazan vettunk, hisz meg ugy sem erdekelne a picit, egy-ket pluss van csak.
Te kedves kerdezo? hogy allsz? mikorra vagy kiirva?
Szia!Ápr.17.-re vagyok kiírva,márc.1.-je óta itthon vagyok,házimunka ezerrel+2gyerek(8 és 2éves).Keményedés,jósló mindennap,de legfőképp este.Még bőven van mit csinálnom,takarítás,kisruhák,lakás átrendezése!8kg van rajtam,a baba 6.-án mért érték alapján 2000g.Babajátékunk maradt a két nagyobbtól,mivel ő is fiú nem gondolom,hogy kéne valami más!
Boldog babavárást:-DD35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!