Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Van itt más is...

Kismamák! Van itt más is kiírva az elkövetkezendő egy hónapra?

Figyelt kérdés
Ti hogy készültök? Nekem ez az első várandósságom, de pl a kisruhák elkészítése is újdonság volt és rengetek új információt kaptam. Nálatok már megvan minden, nem lepődtetek meg bármin? Én még végzek házimunkát, ti? Ilyesmikre lennék kíváncsi, és még pl, annak ellenére, hogy még nincs sokra szükség, milyen babajátékokat vettek? Sokat híztatok, hány kg-s a babátok ultrahangon?
2012. márc. 11. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem két hét múlva érkezik el a kiírt időpont. Már mindent összekészítettem, nem hiányzik semmi, és már nagyon várom, hogy megszüljek. Fáj mindenem, egyre nehezebben mozgok, pedig csak +2 kg felesleg van rajtam.

Én már nem csinálok házimunkát, mert az már sok lenne, erőm sincs hozzá.

Mi csak plüssöket vettünk, meg ilyen forgót, tele kicsit pillangókkal, állatokkal.

A többit majd beszerezzük később! :))

2012. márc. 11. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja, és a babámat 3kg-a mondták. :)

Első voltam.

2012. márc. 11. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én péntekre vagyok kiírva. Már nagyon türelmetlen vagyok. Mindent ugyanugy megcsinálok mint eddig, csak többet tudok pihizni, hogy mindig itthol vagyok. Nekem kisfiam lesz és a héten szerdán 3,5kg-ra saccolta az orvosom. Minden össze van készitve már egy ideje nekem is és a babának is. Majd elszakad a derekem más tünetem nincsen. Vettünk egy csörgőt, forgót a kiságyra meg varrtam egy pár figurát, napocskát, holdacskát. Majd később veszünk még , meg valamit csak hoznak a látogatók is.
2012. márc. 11. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia. Meg ket het van vissza :) de mar nagyon varjuk. Kisfiut varunk, es mar mindene megvan. Korhazi csomag is osszeallitva, nekem es a babanak is. Hazimunkat meg mindig en csinalom, hisz a parom egesz nap dolgozik. Van hogy konnyebben megy, de vannak napok amikor megmozdulni sem tudok. Sok a joslofajasom, es sokat gorcsolok is. A derekam majd leszakad, es mar aludni is max par orat tudok.

Hizas ugyben, szerintem egesz jol allok, 58 kg-rol kezdtem es jelenleg 68 kg vagyok.

A babanal nemreg volt egy kis szivzavar, amit azota kivizsgaltak, marmint amennyire tudtak, es rendben van. Ettol fuggetlenul 2900 g korul van most. Egy kicsit talan kissebb, de nem baj, a lenyeg hogy egeszseges.

Jatekokat nem igazan vettunk, hisz meg ugy sem erdekelne a picit, egy-ket pluss van csak.

Te kedves kerdezo? hogy allsz? mikorra vagy kiirva?

2012. márc. 11. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!Ápr.17.-re vagyok kiírva,márc.1.-je óta itthon vagyok,házimunka ezerrel+2gyerek(8 és 2éves).Keményedés,jósló mindennap,de legfőképp este.Még bőven van mit csinálnom,takarítás,kisruhák,lakás átrendezése!8kg van rajtam,a baba 6.-án mért érték alapján 2000g.Babajátékunk maradt a két nagyobbtól,mivel ő is fiú nem gondolom,hogy kéne valami más!

Boldog babavárást:-DD35hkm

2012. márc. 14. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!