33 hetes terhes vagyok és állandó a stressz. Teljesen kétségbe vagyok esve. Hogyan vészeljem át ezt az időszakot?
Nyugalom, nem vagy egyedül :)
Apránként kifizetitek az adósságot.
Tudod, fogsz kapni anyasági támogatást a szülés után, ha voltál terhesgondozáson 4szer. (ugye voltál?) az kb. 60 ezer ft, abból sok mindent tudsz majd a babának venni, ha okosan vásárolsz. Nem olyan vészes, ha csak utána veszel bizyon yos dolgokat! Babaruhákat használtan, babkocsit és hordozót is használtan, nagyon jó áron tudsz venni, én is ezt tettem! Pelenkából diszkontban a legolcsóbbat, popsitörlőt is.
Biztosan sok ismerőstől, rokontól kapsz majd dolgokat, ruhákat használtan, bátran fogadd el ezeket :)
Nyugodj meg, bár abszolút megértem a helyzetet, apránként jobb lesz, utoléritek magatokat, hidd el!!!! :))))
Nincs valamitek amit esetleg el tudnál adni? Pl. autó, tv...használt ruhák, olyan bútorok amiket már nem használtok....csak h ha ezeket föltennéd a vatera.hu-ra, vagy a tesz-vesz-re, esetleg el tudnád adni őket. és lehetne egy kis pénzetek.
Én akkor is eljönnék a szüleimtől...+ meló még a párodnak, amíg bírja...te most nem tudsz pénzt keresni. Viszont ha megszületik a baba a szüleid akkor sem könnyítik meg majd az életedet.
Próbálj meg megnyugodni, és végiggondolni hova mennyivel tartoztok, mik lehetnek a megoldások. Te sokat nem tehetsz, csak max megszabadulsz pár holmidtól. aminek az árából vehetsz a picinek akár turiból is babaruhákat. (én is onnan vettem. és teljesen jók!olcsók!)
Férjeddel milyen a kapcsolatod? Hány évesek vagytok?
Nem férem, vőlegényem. (már a baba előtt volt eljegyzés, nem amiatt lett). Fiatalok vagyunk mind a ketten nagyon. Én 21, ő 22 éves múlt. Bár ő dolgozik már elég rég óta, nekem viszont nem volt soha bejelentett munkaviszonyom, mert tanultam.
Párom most hívott, hogy beszélt a testvérével és hogy pár napon belül elvisz minket arra a településre ahol ők laknak és van egy kiadó albérlet és az anyukájuk bevállalja a havi részletét. Tök jó, hogy segítenek, örülök is neki, de itt megint én leszek a rossz a szüleim szémébe, és én leszek aki hátatfordít. Attól félek, h megromlik majd a kapcsolat az én szüleimmel ha elmegyünk innen és ezt nagyon nem akartam. De ezt a lehetőséget kihagyni, h külön élhessünk és anyukája fizeti az albit(persze addig amég helyrejövünk)ezt hagyjam ki csak mert a szüleim megsértődnek? Itt nincs nyugalmam az tény. Ugyanis faterom állandóan veszekszik mindenkivel ha kell ha nem és folyton cseszegetnek mindenért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!