24 hetes kismama vagyok fehérjét és gennyet találtak a vizeletembe. A vasam is nagyon rossz. Van valami rossz hatással a babára? Ezek a problémák mikor szünnek meg ha kezeljük?
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 12:39
1/3 anonim válasza:
Egyik sincs jó hatással a babára, ezért mielőbbi kezelést igényelnek. Minél előbb menj el a dokidhoz, hogy lássa a leletet! A vashiány miatt kevesebb oxigén jut a babához, így nem tud megfelelően fejlődni, persze, csak akkor ha nem kezelik. A genny valami fertőzésre utal.
2/3 anonim válasza:
A második kérdésedre válaszolva...
A vaskészítmény szedése nem hoz egyik-napról a másikra javulást, mert a vas felszívódásának a hatásfoka köztudottan nem túl jó. Ezért is kell huzamosabb ideig szedni. Például nem elég csak egy hétig szedni.
Ha a vizeletedben fehérjét és gennyet találtak, az valamilyen húgyúti fertőzésből eredhet, de akár a hüvelyváladék is bekerülhetett a vizeletbe.
Viszont egy vizelettenyésztés kimutatja, hogy van-e baktérium a vizeletedben és ha van, akkor a kezeléshez melyik a legmegfelelőbb antibiotikum.
(laboros vagyok)
3/3 anonim válasza:
nekem szintén valami gyulladást találtak, arra antibiotikumot szedek és kaptam vitamit is mert szintén vashiányban szenvedk.Én sem értem mert mindenre nagyon odafigyelek és sok húst is eszek de hát mit helet tenni, minél hamarabb menj dokihoz, hogy kapj gyógyszereket, mert ha kigyógyítják az nem olyan veszélyes, és sok olyan esetet olvastam és hallotam is hogy antibiotukumot szedtek tehesség alatt. A gyógyszerek veszélyesek, de ha orvosi felugyelet alatt szeded, akkor ok, és az elso 3 hónap a legrosszabb amin már túl vagy. Boldog babavárást, 27 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!