Terhességi cukros vagyok. Ha diétás sütit készítek, és az étkezésbe beleszámítom a ch tartalmát, azzal nem ártok ha csak azt enném?
Szerintem nem, de csak mértékkel!!!!Ha a CH mértékét betartod, akkor nincs jelentősége, maximum, majd iktass be egy kis lazább napot valamikor!!!
Jó étvágyat!!!!
Ha befér a napi és heti értékeidbe, lehet enni.
Sőt, süthetsz barna lisztből is, laktózmentes tejjel...Én is ilyeneket ettem annó egy diéta alatt.
És mivel lehet enni diétás nápolyikat, édességet is, ezt is.-)
Néha én is nassolok, mert nekem is nagyon hiányzik:-)
Teljeskiőrlésű lisztből palacsinta??? Próbáltad már? Isteni... Somlói? Azt úgy szoktam, h szintén teljeskiőrlésűből sütök egy piskótát, széttördelem,miután kihült, és diab pudingokkal (csoki, vanilia)rétegezem. Piskóta, csokipuding, piskóta, vaniliapuding :)
Van még diétás sütis receptem. Nekem 8.0 volt a terheltem, ch-t nem számolok már, csak nagyon odafigyelek. +9. hétben vagyok, a babám nem nagyobb az átlagnál, sőt, legutóbb azt mondta a doki, hogy picibaba lesz...
:)
boldogság neked is!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!