Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.20 hetes terhes vagyok,...

Kb.20 hetes terhes vagyok, még nem voltam ultrahangon, kit ajánlotok Pécsen a Megyeiben akihez viszonylag könnyű bejutni, kedves és nem magánrendelés?

Figyelt kérdés
Sajnos rajtam kívülálló okok miatt nem tudtam még orvoshoz menni, de most sürgősen kéne, de épp ezért félek, hogy nagyon le fog szídni, ezért kérem a segítségeteket. Előre is köszönöm.
2009. jún. 9. 20:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia! na mi volt a dokinál?
2009. jún. 14. 13:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki válaszolt, sajnos nem tudtam írni mert nem volt netem. Szerencsére minden rendben, 24 hetes egészséges kisfiú:) A héten megyek újra dokihoz, szerintem maradok ennél, ő már úgyis leszúrt egyszer, tudja mi a helyzet. Már csak a védőnőt kéne elintéznem, csak az a baj, hogy már nem Pécsen lakom, viszont itt szeretnék szülni. Nem tudom mit csináljak. Kár hogy nem lehet védőnőt választani, a családban szinte mindenki az...:(
2009. júl. 22. 11:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha még olvasod..

Örülök nagyon, hogy minden rendben van!! :-) Milyen jó, hogy rögtön megtudtad, hogy kisfiú lesz!! Boldog babavárást neked a továbbiakban!!

2009. júl. 28. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!