30 hetesen faj a hasam mitoll lehet ez?
Figyelt kérdés
Pl ha setalni megyek ugy erzem majd le szakad,faj fekves kozben is neha!Elso szulesem csaszarmetces volt lehet hogy a hegem faj es csak az idovaltozas miat?!2012. márc. 8. 13:44
1/5 anonim válasza:
Nem tudom a császárhoz lenne-e köze, én is 30-on vagyok, de nekem félidőtől már fáj sokszor. Szóval nem hiszem, mert én simán szültem kétszer.
Nem vagy leterheltebb a nagyobb gyerek miatt?
2/5 A kérdező kommentje:
mondjuk de eleg sokat kell ot is olbe vegyem mert meg csak 2,5eves es eleg akkaratos!!Remelem semi komoly koszonom szepen a valaszodat!!!
2012. márc. 8. 13:49
3/5 Babi0906 válasza:
Nálam is előfordult már pedig nekem első baba.Amikor mondtam az orvosnak ő azt válaszolta lehet nyom valamit a baba meg nyúlnak az izmok stb.
4/5 anonim válasza:
Nekem kb 17. hettol faj az alhasam, mintha szakadna le, neha nagyon erosen, neha kicsit jobb. Most 38 hetes vagyok, mindig aggodtam, h emiatt hamarabb jon. Hat nem jott, de most mar nagyon varom, h kibujjon, mert mar jarni is alig birok. Sajnos nekem egyre rosszabb lett. Masodik terhessegem, elsonel semmi hasonlo nem volt.
Kitartast!
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!
2012. márc. 8. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!