Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam orvosnál 5+3...

Tegnap voltam orvosnál 5+3 hetesen. Csak petezsák volt látható, de azt mondta ez teljesen normális. Reggel barnás valamim volt. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Volt már egy missed abom 7 hetesen.
2012. márc. 7. 08:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet most is készülődik a missed. Menj vissza a dokihoz. A petezsák normális volt, a barnázás nem, főleg egy missed után nem az.
2012. márc. 7. 08:32
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Szia.

Amíg csak kis mennyéségben távozik a vér és inkább barnás addig minden tökéletesen rendben van.Sok kismama akár 3 hónapig még menstruálhat.A szervezet még nem értette meg,hogy már nem kell.Ne aggódj.:)

2012. márc. 7. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:
A petezsák jó, a barnázás viszont abszolút nem. Ugye nem vizsgált meg tegnap, csak UH-t csinált? Nekem egy korai vizsgálat után így indult meg a vetélés. A másik babómmal már csak 10 hetesen mentem. Sajnos van olyan doki, aki nem érti a dolgát, és van aki érzékenyebb a külső beavatkozásra. Nálam a szülés is egy méhszáj vizsgálat után indult meg 36 hetesen, úgy hogy előtte az NST még fájást nem mutatott méhösszehúzódást és nem volt fájásom, zárt volt a éhszáj, még 2 hetet jósolt a doki. Aznap éjszak megszültem, az ügyeletes orvos és szerintem is van összefüggés.
2012. márc. 7. 08:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj orvoshoz, lehet hogy nincs különösebb probléma (bár az én orvosom azt mondta, ha vérzés, barnázás van, azonnal orvos), de az is lehet, hogy sajnos elkezdődött a baj. Az a biztos, ha megnézeted magad! Reméljük minden rendben lesz!
2012. márc. 7. 08:43
 5/5 anonim ***** válasza:
ha volt missed-ed menj dokihoz! Nem normál a barnázás
2012. márc. 7. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!