Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bp. III. ker. Szent Margit...

Bp. III. ker. Szent Margit Kórházban tudtok megbízható, szimpatikus szülész-nőgyógyász orvost, akit bátran mernétek ajánlani a terhesgondozás során és a szülésnél is? Köszi,11+2 hkm

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 23:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Első éjjel nem lehet veled a kicsi, mert pihenned kell (!). Na ez így nézett ki: 3 ágyasban voltam, az egyik lánynak már nem az első éjszakája volt így nála ott volt a baba. Sokszor sírdogált a babuci, így alig tudtam aludni/pihenni :) Ennyi erővel a mi babáink a másik lánnyal is velünk lehettek volna, pláne, hogy mind a ketten reggel szültünk, szóval annyira fáradtak nem voltunk már. A VIP szoba 10e/éjszaka. 2 db van, de ha épp nem üres akkor sajnos 3 ágyasba raknak. A szobák 3 ágyasak, kivéve a császáros szoba, mert az 6 ágyas. A babákat reggel 7-re és este 7-re be kell vinni a csecsemős szobába, mert akkor van orvosi vizsgálat illetve este fürdetik őket (arra sajna nem lehet bemenni). A fürdő. Háááát.... 3 zuhanyzó van, és ott is van egy wc, ami el volt dugulva épp mikor én ott voltam, mert valaki beledobta a betétjét. Katasztrófa volt, hogy a kukák tetején is ott voltak a véres betétek becsomagolatlanul. Ez nem a személyzet hibája, hanem az igénytelen "betegeké". A wc-re javaslom vigyél papírülőkét, és magadnak wc-papírt, esetleg Domestos törlőkendőt :(
2012. márc. 9. 08:46
 12/18 anonim ***** válasza:

HA ő az első babád, ne menj vip szobába vagy elre beszélj egy szoptatási tanácsadóval, h menjen be hozzád a kórházba. Szoptatás terén ugyani egyáltalán nincsenek felkészülve, engem a szobatársam és a 3 gyerekes takarítónő tanított meg szoptatni.

A fürdő egyébként higiénikus, naponta gőztisztítják :)

2012. márc. 9. 13:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem a választott szülésznőm segített szoptatni :)
2012. márc. 9. 14:55
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az infókat :)

A honlapjukon a VIP-szoba 6eFt/nap térítésre van kiírva, gondolom a jelek szerint nem frissítették még...

Amúgy nem első baba, csak kicsit késői az elsőhöz képest (Ő már 13,5 éves nyegle kamasz fiú), a mostani babó meglepinek érkezett :D

Szoptatással sztem nem lesz gond, csak legyen elég tejem, az elsőnél csak 4 hónapig volt sajnos, mert volt egy influenza-szerű megbetegedésem (novemberi gyerek a drágám), és nem igazán tudtam akkor fejni rendesen, gondolom ez a kettő így eléggé betett a tejmennyiségemnek...

Na de nem akarok ennyire előreszaladni, addig még van még bőven tenni- és izgulni valóm :)

Kicsit ugyan parázok, mert jövő szerdán megyek a 12 hetes UH-ra, és bár eddig a mellfeszülésen és érzékeny mellbimbón kívül nem volt más terhességi tünetem, de másfél hete ez az egy tünet is eltűnt, és eddig csak fogytam 4,5 kg-ot, a hasam alján eddig éreztem egy kis "dudort", de most mintha ez sem nőtt volna azóta... szóval para van bőven, de próbálok reális lenni, hogyha esetleg gond van, inkább most legyen, mint hogy betegen szülessen, csak hát ha már a meglepiből magunkhoz térve úgy döntöttünk, hogy jöjjön, akkor most ne ijesztgessen a kis pocok... :)

Majd szerdán többet tudok, addig meg tudom, csak pozitívan :)

2012. márc. 9. 17:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Rmélem, minden rendben lesz :)
2012. márc. 9. 21:42
 16/18 anonim ***** válasza:
A tesóm Koniorczyk Katalinnál szült 2 éve, és most nyáron is nála fog. Ő is szuperlatívuszokban beszélt a szülészetről és a szülésznőről, nagyon sok hasznos tsanácsot kapott tőle a szülés utáni napokban is.
2012. márc. 14. 14:33
 17/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma reggel voltam az UH-n, mindent rendben találtak szerencsére, azt mondta az uh-s a méretei alapján, hogy ő bizony már 13 hetes, nem 12 :)

Nagyon megnyugodtam, mert görcsölgettem is az elmúlt napokban 1x-1x, de nem látott semmit ami okot adna aggódásra /nem mintha amúgy aggódna az ember.. :) /

Az eredményeink: CRL: 7,2cm, nyaki redő: 1,8mm, pulzus: 158 percenként, és izeg-mozog, 1x-2x rúgott egy kung-fu pandát is :D

Üdv nektek, ha gondoljátok időnként jelentkezek :)

Sziasztok.

2012. márc. 14. 17:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság nálatok?

2013. febr. 24. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!