Keresek olyan kismamákat akit hasonló helyzet miatt mentek amniocentézisre! Jól esne egy kis bátoritás, történetek, irnátok nekem sokan?
Figyelt kérdés
14 hetes,27 éves kismama vagyok. Már van egy egészséges 2éves kisfiam. a 12.heti szűrésen 3mm lett a tarkórdő igy továbbküldtek biopsziára.Megakartuk csinálni az Istenhegyen,fizettünk volna érte,hogy 1hét alatt túlleyünk rajta.De ott kiderült,hogy hátrahajló a méhem igy csak az amnio jöhet szóba. Most 3hetet kell várnom,utánna pedig kb 4 hét az eredmény. Eléggé megvisel a dolog :-( Amúgy a kombinált tesztem negativ lett,1:480 eredménnyel. Csak a redő miatt lesz a szúrás. A családunkban sehol nincs senki a beteg lenne.Hogy éljem túl ezt a majd 2hónapot az eredményig? A Máv kórházba megyek,volt vki ott,mikor lett eredmény? Be kell menni az eredményéért vagy postán jön? Nagyon köszi előre is a válaszokat!2012. márc. 7. 14:03
21/21 anonim válasza:
Lányok, azért ez nagyon kiábrándító, amit itt olvastam.
3mm tarkóredőny még nem is olyan vészes, és ráadásul negatív lett a kombinált tesztje a kérdezőnek... és mégis Down kóros volt a magzat :(
Így még kilottózni sem lehet eredmény előtt semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!