Keresek olyan kismamákat akit hasonló helyzet miatt mentek amniocentézisre! Jól esne egy kis bátoritás, történetek, irnátok nekem sokan?
Kedves kérdező, voltál már amnio-n? Hogy vagy?
Én holnap megyek, és nagyon félek!
Remélem ti rendben vagytok!
Első válaszoló voltam.
Szia Utolsó válaszoló!Én az 5. vagyok.Sajnos beteg-Down kóros-a kérdező babája,ma vették el...a Hajdu Krisztina csinálta az amniot múlt héten,és az Istenhegyire is küldött a mintából,hogy előzetes eredmény legyen,ne kelljen olyan sokat várni.Sajnos péteken felhívták,hogy rossz az eredmény...
Egy másik kérdésnél már írtál,ugye?Amniora mész holnap,ha jól emlékszem.Én meg CVS-en voltam(de talán ezt is kitárgyaltuk már) szintén a Hajdu doktornőnél(múlt hét hétfőn).Szerencsére nálunk minden oké,csütörtökön hívott a biológus.
Hát nagyon sajnálom a kérdezőt, nehéz lehet ez, remélem lelkileg is rendbe jön idővel, neked pedig gratulálok!
Igen én tettem fel a kérdést, nagyon félek. Férjem szerdáig szabin van, de szerda délután már mennie kell ausztriába.
Nem tudom, mennyit tudok majd pihenni a kislányom mellett.
Nagyon parázok! :S
Szia! Megjöttem, szuper volt minden, nem éreztem az ég világon semmit!!
Még 2 hét és telefonálnom kell, mehetek-e az eredményért.
Nem bántam meg, tényleg semmiség az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!