Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Keresek olyan kismamákat akit...

Keresek olyan kismamákat akit hasonló helyzet miatt mentek amniocentézisre! Jól esne egy kis bátoritás, történetek, irnátok nekem sokan?

Figyelt kérdés
14 hetes,27 éves kismama vagyok. Már van egy egészséges 2éves kisfiam. a 12.heti szűrésen 3mm lett a tarkórdő igy továbbküldtek biopsziára.Megakartuk csinálni az Istenhegyen,fizettünk volna érte,hogy 1hét alatt túlleyünk rajta.De ott kiderült,hogy hátrahajló a méhem igy csak az amnio jöhet szóba. Most 3hetet kell várnom,utánna pedig kb 4 hét az eredmény. Eléggé megvisel a dolog :-( Amúgy a kombinált tesztem negativ lett,1:480 eredménnyel. Csak a redő miatt lesz a szúrás. A családunkban sehol nincs senki a beteg lenne.Hogy éljem túl ezt a majd 2hónapot az eredményig? A Máv kórházba megyek,volt vki ott,mikor lett eredmény? Be kell menni az eredményéért vagy postán jön? Nagyon köszi előre is a válaszokat!
2012. márc. 7. 14:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm és Gratulálok Neked! Jó babázást! :-) Rendben,megirom,remélem látni fogod ha majd irok ide,mert kb 2 hónap mire eredményem lesz.
2012. márc. 8. 18:38
 12/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, voltál már amnio-n? Hogy vagy?

Én holnap megyek, és nagyon félek!

Remélem ti rendben vagytok!

Első válaszoló voltam.

2012. márc. 26. 13:14
 13/21 anonim ***** válasza:

Szia Utolsó válaszoló!Én az 5. vagyok.Sajnos beteg-Down kóros-a kérdező babája,ma vették el...a Hajdu Krisztina csinálta az amniot múlt héten,és az Istenhegyire is küldött a mintából,hogy előzetes eredmény legyen,ne kelljen olyan sokat várni.Sajnos péteken felhívták,hogy rossz az eredmény...

Egy másik kérdésnél már írtál,ugye?Amniora mész holnap,ha jól emlékszem.Én meg CVS-en voltam(de talán ezt is kitárgyaltuk már) szintén a Hajdu doktornőnél(múlt hét hétfőn).Szerencsére nálunk minden oké,csütörtökön hívott a biológus.

2012. márc. 26. 14:33
 14/21 anonim ***** válasza:

Hát nagyon sajnálom a kérdezőt, nehéz lehet ez, remélem lelkileg is rendbe jön idővel, neked pedig gratulálok!

Igen én tettem fel a kérdést, nagyon félek. Férjem szerdáig szabin van, de szerda délután már mennie kell ausztriába.

Nem tudom, mennyit tudok majd pihenni a kislányom mellett.

Nagyon parázok! :S

2012. márc. 26. 14:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Köszi!Ne parázz,MINDEN rendben lesz.Az jó,hogy szerdáig tudsz intenzívebben pihenni(az majd 2 nap).Nagyon DRUKKOLOK Neked is,és-bár tudom,hogy nem sokat segít-de gondolok Rád holnap!Írj majd(ha gondolod írj ki egy kérdést,hogy ne ebbe tárgyaljuk ki)FELTÉTLEN!
2012. márc. 26. 14:47
 16/21 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Mindenképpen írok holnap!
2012. márc. 26. 14:49
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia! Megjöttem, szuper volt minden, nem éreztem az ég világon semmit!!

Még 2 hét és telefonálnom kell, mehetek-e az eredményért.

Nem bántam meg, tényleg semmiség az egész!

2012. márc. 27. 15:12
 18/21 anonim ***** válasza:
NAGYON NAGYON örülök!Annak meg pláne,hogy jobb volt,mint amire számítottál.Nagyon várom az eredményt.Biztos,hogy minden rendben lesz,írj majd!Addig is vigyázz Magatokra!
2012. márc. 27. 16:52
 19/21 anonim ***** válasza:
én 20-án voltam a bajcsyban, azt mondták 4 hét, ma kaptam egy sms-t vizsgálat után 1 héttel, hogy minden oké, kislány :-)
2012. márc. 27. 17:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Neked is GRATULÁLOK!Én is CVS-en voltam,csak én az Istenhegyin(de már ezt is kitárgyaltuk).Nekünk is kislányunk lesz.Hajrá csajok!Na,persze a kis pasiknak is drukkolunk nagyon!
2012. márc. 27. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!