Amióta terhes vagyok jobban izzadok. Mi a legjobb megoldás erre?
Figyelt kérdés
Használtam eddig hónaljstiftet meg dezodort is jó minöségüt és borotválkozni is sürün szoktam.Ajánljatok valami jót erre mert nagyon kellemetlen!!! 9 hetes kismama2008. ápr. 11. 10:38
1/7 anonim válasza:
Ezzel sajnos sokan vannak így. Nagyjából a dezodor, borotválkozás és a gyakori mosakodás a legjobb rá. Meg viselj jól szellőző ruhát. Sajnos nem igazán van erre más megoldás, nekem is jól jött volna.
2/7 anonim válasza:
A patikában lehet kapni valami glicerines folyadékot az izzadásra is jó. (lehet hohy nem glicerin a neve) Bocsi, ezt nem tudom ponotsan)Nagyon keveset adnak belőle, mert erős, de nem árt a babának, ne aggódj. Vattára tegyél egy kicsit belőle és töröld át vele az izzadt területet. Lábra és mell alatt is jót tesz, és még a gombásodást is kividheted vele a nyári időszakban. Nővérem ezt használja és hatott. Ezzel együtt használj többször izzadásgátlót. Én javaslom neked a púderes izzadásgátlókat. (Fa halványrózsaszín)
3/7 anonim válasza:
Solutio Antisudorica, szerintem erre gondolt az előttem válaszoló. Tényleg csodaszer! :-)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitségeket!!!
2008. ápr. 11. 10:59
5/7 anonim válasza:
Bocsi megkérdeztem valakitől:-) SZALICIL-SZESZ a neve. Kb. 600 ft.
6/7 anonim válasza:
Én is észrevettem ezt, de úgy hallottam a zsálya tea kortyolgatása és a gyakori mosdás segít. Én még mentolos hintőport szoktam használni, attól nem fordul fel a gyomrom.
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem az segített hogy le epiláltam a hónaljamat és ugyan fájdalmas volt, de 3 hétig egy szál se nőtt vissza és azóta is csak havi 1x kell ujra epilálni. Az izzadás el is múlt azóta. A hormonok miatt izzadsz ennyit és ilyenkor a szőrnek a hagymája fokozatosabban termeli az izzadságot.
Próbáld ki.
Üdv: 26 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!