Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány hetes kortól nem...

Ti hány hetes kortól nem voltatok együtt a párotokkal?

Figyelt kérdés

Meddig lehet egyáltalán?

Vagy mást azért lehet csinálni?

2012. márc. 6. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Persze, hogy fontos, hogy mit akar az apa. Hiába akar az anya egész éjszakás menetet, ha az apa idegenkedik a behatolástól, mert ott már van valaki. Van ilyen is, és nincs ezzel semmi gond. Akkor nem kell behatolni, hanem egyéb 18+
2012. márc. 6. 18:02
 12/17 anonim ***** válasza:
74%

Végig együtt voltunk, problémamentes terhesség volt, az orvos sem tiltott el a szextől. Szülés előtti nap is együtt voltunk, programozott császárom volt.

Most vagyok 28 hetes a 2.babával, most is rendszeresen együtt vagyunk.

2012. márc. 6. 18:50
 13/17 anonim ***** válasza:
42%
Én 19hetes vagyok. Amióta pocaklakó vagyok 1szer voltunk együtt. Apa nem akarja,mert a picit félti. Az előző terhességnél pedig végig szeretkeztünk.. Ha problémamentes a terhesség lehet szexelni.
2012. márc. 6. 20:14
 14/17 anonim ***** válasza:
42%
Én 21hetes vagyok,de alig voltunk együtt mióta megtudtuk hogy terhes vagyok.Én nem kivánom az együttlétet,apa pedig félti a picúrt.
2012. márc. 6. 20:26
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
Kb. 36. héttől nem voltunk együtt, de nem rajtam múlott:). Apuka teljesen lázban volt, hogy nem akarja ezt a hatalmas gyereket a hasamban bántani, és egyébként is micsoda dolog ez. Én nem igazán értettem mi a baja, de tiszteletben tartottam a döntését, és nem erőszakoltam meg.:)
2012. márc. 7. 09:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Én vagyok az 5-ös válaszoló.

Nem tudom miért vagyok "fura" ?

Nem az a lényeg,hogy a babának ne essen baja? Szinte mindenki ezt írta,mégis engem pontoztatok le!

Egy előző veszélyeztetett terhesség esetén ti nyugodt szívvel szexelnétek?

2012. márc. 8. 13:29
 17/17 A kérdező kommentje:

Szia én mindenkit felfele pontoztam mert hasznosnak találtam mindenki válaszát!

Nem tudom vajon ki pontozhatott le.

Egyébként jobb az óvatosság ezt a pár hónapot kibírjuk utána még lehet úgyis, a baba egészsége fontos:-)

35 hetes kismama

2012. márc. 10. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!