Valakinek van tapasztalata a szegedi Bérkert Klinika 4D-ről?
Szia!
Én kétszer voltam ott, mindkét gyermekemmel, és csak ajánlani tudom. Van összehasonlítási alapom is a MediCenterrel, mert ott is voltunk, de meg sem közelíti a Bérkert Klinikát. Sikovanyecz doktor csinálja, nagyon alapos, a feje tetéjőt a kislábújjáig mindent átnéz, belső szerveket, főbb ereket, szívet, mindent nagyon alaposan. Bátran merem ajánlani.
Szia!
Én második babámat fogom Sikovanyecz dokinál szülni. 4D-s uh-on nem voltam nála, de a sima uh-on is mindent alaposan megnéz. 4 hetente járok hozzá és minden alkalommal még a lábacskáján az ujjakat is megszámolja. Tényleg mindent. Mindent mutogat, hogy ez mi, az mi, minden rendben van-e.
Én meg vagyok vele elégedve nagyon. Én csak ajánlani tudom.
20hkm
Második vagyok!
Én is akkor leszek 25 hetes! Én április 17én megyek. Nagyon kedves doki, én minden alkalommal kapok tőle 2 db képet, egyet a pofijáról, egyet meg az egész testéről.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!